Ești fană Britney Spears? Îi poți purta ținutele!

Britney Spears - giphy 9

Ești fană Britney Spears? Îi poți purta ținutele! Pentru fanii oricărei vedete, nu există bucurie mai mare decât aceea de a putea avea suveniruri, amintiri cu starul preferat. Pentru fanii Britney Spears lucrurile merg mai departe de atât, ei pot purta inclusiv ținutele purtate de artistă în concertele sale.

Este vorba de o colecție care include în total 7 modele pe care artista le-a purtat în câteva din celebrele sale videoclipuri. Piesa vedetă a colecției este ținuta pe care Britney Spears a purtat-o în 2001, la gala MTV Music Awards.

Este scoasă la vânzare și ținuta pe care artista a purtat-o în timpul recitalului susținut în pauza Super Bowl într-un spectacol alături de trupa Aerosmith. Tot pe eBay pot fi găsite și costumele purtate de Spears în videoclipurile unor piese celebre, precum „Overprotected”, „I’m A Slave 4You”, sau „Me Against the Music”, interpretată împreună cu Madonna.

Oferta postată pe eBay se încheie la sfârșitul săptămânii, iar vânzările se ridică deocamdată la 33.000 de dolari.

Sursă foto: giphy.com

Sursă știre: Agerpres.ro

Britney Spears - cancer newspaper word magnifier magnifying glass 150x150Citește și: 8 mai – Ziua înternațională de luptă împotriva cancerului ovarian

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.