Bucuria, Bunătatea și Iubirea

Bucuria, Bunătatea și Iubirea - 17334231 278300789268037 4393670167062642688 n

Bucuria, Bunătatea și Iubirea. Sunt un fel de culegător de gânduri, le adun zilnic şi le las aici, în caz că vrea cineva să le descopere. Un fel de univers al oamenilor, de tot felul. Cât de fain e că suntem atât de diferiţi, fiecare cu durerile şi bucuriile lumeşti. E fascinant să priveşti oamenii, cu confuziile şi rigidităţile lor.

V-aş propune un exerciţiu: dacă ar fi să punem pe hârtie oamenii pe care îi întâlnim într-o zi, împreună cu sentimentele/ stările care îi încearcă, ce am avea? Am ales să descriu ziua de miercuri, îmi e încă proaspătă în minte! Aleg să nu le dau numele, pentru că am un cult pentru discreţie! Urăsc oamenii care vorbesc mult şi mereu despre alţii, iar la final te roagă să nu spui…era un secret. Şi-atunci de ce o faci? Prefer să nu dezvolt aici, mai hine mă întorc la oameni şi stări.

Citeste si: Diferența dintre curve, târfe și prostituate!

Ce mi-a rămas în minte?

  • Bunătatea – Doamna G care are mereu o vorba bună pentru mine, e ca o mamă. Îmi place Bunătatea, mi se pare că nu o se demodeze niciodată.  E starea aia care te face luminos și îți lasă senzația că mâine chiar poate să fie mai bine!
  • Bucuria – Un prieten care ne-a trimis o paraşută. Cum a sunat…Nu o paraşută în sensul figurat, ci una pe bune în timp ce el  se pregătea să sară. Am aflat ulterior că era o parapanta, mă iertaţi. Mi-a plăcut bucuria de pe faţa omului, e mare lucru. Am ajun să ne bucurăm foarte rar, în mod autentic. Nu mai avem timp de mărunţişuri şi e atât de greşit! Bucuria e o „locomotivă” foarte eficientă!
  • Iubirea –  Mi-a rămas pe retină, Idris cu moaca lui de rață adormită, dimineaţa când părăseşte singur dormitorul. Da, acum suntem mari și putem face și asta. Indiferent dacă eşti în bucătărie, în hol sau pe budă, el e călare pe tine, e vesel și zâmbeşte, mai să-i sară suzeta. Da, încă suntem tare ataşaţi de Kiki. Veselia asta autentică, la prima oră a dimineții și iubirea când el se culcușește în brațele tale, toate astea mi se par magice!

Bucuria, Bunătatea și Iubirea mi se par un fel de dovadă a dumnezeirii. Când eşti cu adevărat bucuros, bun și iubit, atingi cumva o stare de înălţare. Căci nu există sentimente mai pure ca acestea trei.  Aşa că puneţi pe hârtie. Care sunt persoanele şi stările care v-au rămas în minte… zilele asta? Nu că e fain aşa realizezi că se întâmplă şi lucruri f în frumoase lumea asta? Luv, Em

Bucuria, Bunătatea și Iubirea - 17438757 1117180838411256 903903582867161088 n 150x150Citeste si: Sunt Emma Zeicescu şi era să nu mai fiu! Pro sau contra avort?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.