Gândul zilei – “Viața ta a adus bucurie altora?”

gândul zilei - G  ndul Zilei 1024x683

Gândul zilei – “Viața ta a adus bucurie altora? ” Știi, vechi egipteni aveau o credință frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în rai, paznicii le puneau două întrebări. Răspunsurile la acestea determinau dacă aveau voie să intre sau nu: “Ai găsit bucurie în viață?” “Viața ta a adus bucurie altora?” – The Bucket List (2007)

Pornind de la citatul din superbul film The Bucket List,  mi-am dorit să vă spun că nu e fericire mai mare în vița asta decât bucuria simplă, sinceră pe care poți să o oferi cuiva. Mereu ne dorim să fim surprinși, sp se gândească cineva la noi, sp ne trimită o floare, un plic parfumat, poate o bomboană de ciocolată. Noi când am făcut asta ultima dată?

Viața perfect Imperfectă ne face să uităm, să alergăm după iluzii și să uităm ce ee mai important. Bucuria. pentru noi și pentru ceilalți. Așa că azi…nu uita, fă- i o bucurie. Fă în așa fel încât să se uite la tine cu ochii mari, să aibă mirarea aia specifică, să zâmbească larg pentru că tocmai a descoperit cât de viu este copilul din interior.

Citeste si: DA, sunt dependent de iubire

O să își dorească să rupă ambalajul, să ajungă mai repede la răspunsul întrebării – oare ce mi-a luat? – iar tu te ai să te simți imbatabil, cel mai bun și cel mai iubitor bărbat. Sfat pentru femei, nu așteptți totul de la ei, și voi puteți să simțitți magia unei lacrimi de bucurie. Mai ales când ea vine de la un bărbat!

Foto: nogreaterjoy.org

gândul zilei - smiley indragostit desi n am vrut 6 150x150Citeste si: Cât de tare e sa fii ÎNDRĂGOSTIT 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.