Bunicuța Annie, „infractoare„ la 99 de ani!

Annie - Screenshot 24

Bunicuța Annie, „infractoare„ la 99 de ani! Una din știrile care face înconjurul lumii zilele acestea ne prezintă povestea extraordinară a unei femei, Annie, care la 99 de ani și-a văzut împlinit un vis despre care, dacă unii din politicienii de la noi ar auzi, și-ar face cruce și ar fugi imediat!

Astfel, de-a lungul întregii sale vieți, Annie a visat să fie arestată și dusă într-o celulă din arestul poliției, pentru a vedea cum se simt lucrurile și din interiorul unei celule, nu doar din afară. Zis și făcut. Responsabilă de îndeplinirea acestei dorințe a fost nepoata lui Annie, care a luat legătura cu poliția din Nijmegen-Zuid și le-a prezentat povestea pe larg.

Citește și:

Deznodământul? Polițiștii nu doar că nu au refuzat ideea, dar au contribuit din plin la îndeplinirea visului bătrânei Annie. Care, astfel, la cei 99 de ani ai săi, și-a împlinit cel mai mare vis, a fost arestată și a putut să stea într-o celulă.

Polițiștii au postat chiar pe pagina lor de Facebook imagini ale evenimentului, explicând că nu este vorba de o procedură obișnuită și că doar în cazul lui Annie, la aproape cei 100 de ani ai ei, s-a procedat la o excepție. Excepție care a făcut-o nu doar fericită pe bunicuță, ci și extrem de populară peste tot în lume, imaginile cu ea devenind rapid virale.

Annie - rihanna 150x150Citeste si: Rihanna, premiată de Universitatea Harvard

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.