Ca-ntr-o vacanță…

vacanță - old clock 1680x1050 1024x640

Articol scris de Elisabeta Pancea. Ca-ntr-o vacanță… Vrei o viață nouă? De ce? Ști tu oare ce e viața?

Viața e o vacanță pe care o visai perfectă, dar se întâmplă să-ți dai seama că „perfectul„ pe care îl doreai la plecare nu e același cu cel pe care îl vrei acum. Ai uitat ceva acasă  și până să faci rost de acel ceva, ți s-au schimbat dorințele și preferințele.

Mai ști când mergeai cu familia în vacanță? Visai mereu să nu mai stea lângă tine mămica, să-ți spună ce ai voie sau nu să faci, tatăl care nu te lăsa în apa mare, chiar dacă știai să înoți și fratele care-ți fură ultima bucățică de pui, dar mama nu îl certa pentru că e mai mic. Ai așteptat cu nerăbdare clipa în care să pleci în vacanța vieții și acum ești pe plajă….vezi doar marea. Nimeni în jur. Dacă te scufunzi, cum visai, cine te va scoate? Parcă bucățica mai mică de prăjitură era mai bună decât deloc. Parcă și cearta mamei era mai interesantă decât liniștea de acum.

Ai întâlnit-o pe ea pe plajă…v-ați plăcut, dar nu ai fost sigur dacă e potrivită, ca parteneră de viață era ideală dar…din excursia asta e greu să ajungi unde îți propuneai, iar drumul înapoi spre casă e ca inexistent, acoperit de greutăți, iar acolo nimic nu va mai fi la fel.

Și te hotărăști să alegi un drum, al tău, pentru totdeauna. Te întorci acasă, abandonat, „cu coada între picioare„, eșuat, înfricat și înfometat sau o iei de mână, alergi cu ea pe plajă spre noi orizonturi, îți potolești setea cu lacrimi și foamea cu pieptul ei și te întorci acasă fericit și mândru, alături de partenera de drum?!

Viața e ca o vacanță pentru că timpul e limitat și trece atât de rapid încât, din tot ce îți doreai să faci, nu ști cu ce să începi și ce să lași deoparte. Ai vrea să le faci pe toate, însă mereu lipsește ceva. Ai grijă de viața ta!

Sursă foto: 123hdwallpapers.com

vacanță - calatorii 150x150Citeste si: Călătoriile ne fac mai fericiți

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.