Cafeaua VERDE cu ghimbir, rețeta corectă de SLĂBIT

cafeaua verde - cafeaua verde 1 1024x645

Te-ai gândit vreodată să schimbi cafeaua? Specialiștii vorbesc despre faptul că prin procesul de prăjire al cafelei, se pierd o mulțime de antioxidanți benefici. Ultima provocare în materie de trezit dimineața, este cafeaua verde cu ghimbir. Ceea ce trebuie să știți este că această combinație te ajută să și slăbești rapid. Cafeaua VERDE cu ghimbir, rețeta corectă de SLĂBIT

 

Care este diferența dintre cafeaua clasică și cea verde?

Una dintre diferenţele principale este dată de faptul că aportul de cofeină din cafeaua verde,  este mai greu de utilizat de către organsimul nostru. Pentru că bobul nu trece printr-un tratament termic ca în cazul cafelei prăjite, cofeina din bobul de cafea verde rămâne legată în compuşi complecşi, şi ca rezultat, consumul de cafea verde are mai puţine efecte adverse care pot să apară la consumul excesiv de cafea prăjită: tahicardie, extrasistole, nelinişte, insomnie etc.

În cafeaua verde există o cantitate mult mai mare de antioxidanţi decât în cafeaua prăjită. În mod special acizii clorogenici, o ramură din familia compusilor fenolici, şi metabolitul lor, acidul ferulic, se găsesc la un nivel mai ridicat în cafeaua verde, deoarece prin procesul de prăjire al cafelei, o parte dintre ei se pierd. Aceşti acizi clorogenici (CGA) sunt apreciaţi ca foarte benefici pentru organismul uman deoarece efecte biologice de tip antiinflamator şi antioxidant. Principalii compuşi din cafeaua verde sunt acidul caffeoilquinic (CQA) şi acidul dicaffeoilquinic (diCQA), scrie

Cum foloseşti cafeaua verde şi ghimbirul?

Participantele la studiu au trebuit să bea câte 1-2 ceşti de cafea verde cu ghimbir zilnic timp să 4 săptămâni, Cafeaua verde este deja celebră pentru reducerea poftei de mâncare dar în acelaşi timp are şi o uşoară acţiune diuretică precum şi efect laxativ. Ghimbirul completează cu succes aceste proprietăţi ale cafelei, şi, în acelaşi timp, întăreşte imunitatea, îmbunătăţeşte starea pielii şi curată organismul de toxine.

Modul ideal în care ar trebui administrată această reţeta de cafea verde cu ghimbir: o ceaşcă dimineaţă pe stomacul gol, iar a două undeva la mijlocul intervalului dintre prânz şi ora la care mergeţi la culcare.

Sub nici un motiv, a două cană nu trebuie băută mai târziu de ora 6 seară, deoarece în acest caz s-ar putea să aveţi dificultăţi în a adormi.

Vezi beneficiile cafelei VERZI  aici: Frunza Verde

cafeaua verde - 13600300 600490173463286 5405748137118719699 n 150x150

 

 

Citeste si: Are 17 ani și vrea o OPERAȚIE ESTETICĂ

 

 

Ai o rețetă de slăbire pe care vrei să o faci cunoscută? O facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-o la mine: emmazeicescu@gmail.com

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.