Când „Porcul” calcă strâmb!

calcă strâmb - 84ea1d30 7630 40ec adb3 a73638843146 1024x682

Când „Porcul” calcă strâmb! Să nu vă imaginaţi vreodată că o femeie poate să vorbească relaxat despre subiectul ăsta. Ne fierbe ficatul de fiecare dată…Când bărbatul calcă strâmb e jale! Filmul nu e întotdeuana cu finalul la vedere, aşa că femeia începe să simtă ….ceva, ceva se întâmplă. Zic „Porc” cu ghilimele de rigoare pentru că nu toți bărbații pot să fie băgați aici și apoi nu toți cei care ajung să înșele se trag din aceeași familie de mistreți. Ha! Să nu uităm că și femeile sunt cele care fac pasul în lateral, de pare că suntem cumva  din ce în ce mai fideli infidelităţii…

Când o femeie simte că ceva se întâmplă cu bărbatul ei,  mai întâi îşi ridică sprânceana şi parcă îl întreabă din priviri: „-Ai făcut-o?”. El simte că îi șuieră viforul pe la urechi, aşa că o dă pe dragoste şi sentimente, îmbrăţişări şi pupici. Totul că „nebuna” să se potolească şi să nu sape mai mult!

Chiar așa…stimați bărbați: De ce toate femeile când simt că a intrat alta pe fir, devin „nebune” în ochii voștri? 

Oricum, când la mijloc apare sâmburele îndoielii, s-a dus pe apa Sâmbetei… liniştea din cuplu! De ce calcă strâmb bărbaţii?

  • Aşa e firea lor
  • Ca să îşi demonstreze că mai pot seduce
  • Pentru că a apărut o oportunitate nouă
  • Pentru că ciorbă, ciorbă…da’ şi-o prăjitură!

O să ziceți că țin cu femeile, n-aș zice. Și femeile au motivele lor care duc la adulter, în general sunt chestiuni care țin mai degrabă de nevoile lor emoționale. Să te ferească Dumnezu să nu ai grijă de femeia ta, că sigur va apărea un temerar! Revenind la femeia suspicioasă, cele mai multe pe care le-am văzut în această viaţă, au sânge de detectiv particular. Văd petele de ruj suspecte imediat, sunt atente la detalii și văd schimbările imediat. Degeaba încearcă EL să găsească  o scuză….Să ai ruj pe cămaşă, din greşeală, inacceptabil!

Citeste si: Nu faci din curvă… gospodină!

Când detectivul n-are proba, să ştiţi că o caută. E doar o chestiune de timp! Aşteptarea face parte din strategia femeii care primeşte cu stupoare , de secole,  aceeaşi replică: -Eşti nebună! Treaba e că atunci când unele au  „fost nebune”, chiar  s-a demonstrat că EL juca tare… la două capete. Clasic, nu?

Fidelitatea poate să fie o treaba dificilă, dacă ne raportăm la ce spunea Hugo: ” Fidelitatea este o sală de aşteptare între două trenuri ale plăcerii.” Cum ai putea să îți refuzi plăcerea de a fi din nou în ring, sub privire plină de adorație a doamnei cele noi. Să mai vorbim de hedonism? Mai e nevoie? Cu toții suntem pe undeva….

Plăcvere, plăcere, dar cum ai putea să te lupţi cu elementul de noutate pe care îl aduce celalată persoană. O relație dintre doi oameni, în opinia mea, e ca o  guvernare –  erodează! Când cei doi ajung să se cunoască atât de bine, încât uneori ( chiar dacă asta nu exclude dragostea!) lucrurile se sting.

Așadar,  ai o singură opţiune – să-l (să o)  laşi liber(ă) să aleagă!  Până la urmă în orice relaţie e vorba de decizii asumate, la care ne vom raporta uneori toată viaţa, iar deciziile fără prea multe lacrimi sau sentimente de milă…sunt probabil cele mai corecte, pe termen lung!

Follow: Fotograv

 

calcă strâmb - DSC 9873 150x150Citeste si: 2017 îmi dă cu virgulă!

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite- l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.