Ce CALITĂȚI caută un bărbat la o femeie?

femeie - barbat place femeie

Articol scris de Alexandru Pop. Ce CALITĂȚI caută un bărbat la o femeie? Poate te intreabă de multe ori de ce o iubești si nu poți să îi răspunzi. Poate sunteți departe unul de celălalt, și gândul tău este numai la ea. Poate simți ca ești singur, în pieptul tău este pustiu, iți lipsește ceva când nu o vezi. Ei bine, dacă stai să analizezi relația voastră, sentimentele tale față de ea, poți să citești cele ce urmează. Am folosit zece puncte, după sistemul de notare din învățământ, poate te va ajuta să dai o notă relației voastre.

1. Este inteligentă -Orice bărbat iși va dori alături de el o femeie care să îl stimuleze intelectual, cu care să poată discuta și altceva în afară  „experiențelor” de la schimbatul scutecelor și gătitul zilnic. Este vorba de femeia care te va ajuta să evoluezi, care te va ține „în priză”. Se spune că în spatele unui bărbat de succes se află o femeie puternică, dar în realitate, lângă un barbat de succes se află o femeie inteligentă.

2. Este frumoasă- Femeia de lângă tine este ceea ce ai visat tu, are acele trăsături care te fac să o dorești în fiecare clipă. În momentele când ieșiți pe stradă și observi priviri admirative îndreptate către ea, simți acea gelozie calmă, care iți aduce un surâs imperceptibil și gândul „este a mea!”. O privești si descoperi zilnic noi amănunte, care te fac să vrei să fie numai a ta.

3. Este bună- Atunci când simți că îi poți pune sufletul în palmă, cand vorbele ei sunt cele care iți dau liniște și iți alungă temerile, lasă-te în grija ei în momentele grele, dă-ți jos masca zilnică și bucură-te de prezența ei lângă tine.

4. Este iubitoare- Când o femeie te iubește cu tot sufletul, când vezi și simți asta, când în ochii ei ești totul, ai primit cel mai frumos dar din lume. Las-o să ți-o spună, las-o să te certe, las-o să te admire. O face pentru că simte.

5. Este pasională- Viața este mai frumoasă când este condimentată cu pasiune. Când ai întâlnit o femeie care nu ezită să preia inițiativa în dormitor, care va putea să iși exprime dorințele secrete, ești un câștigător. Faptul că ea iți dezvaluie fanteziile ei arată că ești ceea ce își dorește și că are încredere în tine. Poate sunteți departe unul de altul, discutați (să zicem pe messenger) despre ce ați făcut în ziua respectivă, și brusc, fără nici o legătura cu subiectul iți spune „Am poftă de tine! Treci să te violez! ;)”. Poți fi sigur că în momentul în care ajungi acasă vor ieși scăntei!

Citeste si: Atenţie la Femeia care vrea Putere!

6. Creează atmosfera de „acasă”- Ești plecat, poate la serviciu, poate la niște cursuri, și gândul tău se îndreaptă către „acasă”. Este locul ăla unde simți că-ți sunt rădăcinile, pentru că ea este acolo, asteptându-te, poate uitându-se la televizor, poate gătind ceva, poate ” făcându-se frumoasă” pentru tine. Nu contează unde și cum arată această „acasă”, contează că ea este acolo.

7. Este energică – Te surprinde cu inițiativele ei? O femeie energică iți poate alunga monotonia din viață, te poate scoate din rutina zilnică, poate să iți dea acel impuls necesar pentru a merge mai departe.

8. Este capabilă să facă compromisuri- Ambii aveți caractere puternice și în viața de zi cu zi nu acceptați compromisuri, dar într-o relație sunt momente în care trebuie să lași de la tine. Poate la începutul relației ați avut momente în care v-ați certat, în care ai greșit, și ea ți-a spus că totul s-a terminat și că nu acceptă compromisuri. Ați continuat să vă scrieți mesaje, ai încercat să o recucerești fără nici o speranță, până când, într-o zi, ai primit de la ea: „Te iubesc! Tontălăule!” Fii sigur ca așa este! Relația voastră va fi una frumoasă, în care acceptați faptul că cel de lângă voi poate greși, dar iubirea este mai mare decat orgoliile voastre.

9. Știe când nu ai dreptate – Ești om, deci greșesti. Dar există ea, care te cunoaște bine, iți știe limitele si posibilitățile, și nu ezită să te atenționeze când greșești. Trebuie să te bucuri pentru asta, înseamnă că îi pasă de tine, și nu lasă orgoliul tău masculin să te îndrepte către o greșeală pe care să o regreți mai târziu. Două minți sunt mai bune decât una, iar intuiția ei feminină, chiar dacă nu iți place să recunoști asta, îi dezvăluie cu precizie erorile pe care ești pe cale să le comiți.

10. Este puternică- Este bine să ai alături de tine o femeie puternică, ce iți va fi partener, cu care vei putea construi, fără grija dependenței ei de tine. Este acea femeie pe care te poți baza, care poate lupta alături de tine, care în momentele tale grele poate prelua frâiele, și o va face bine. Da, poate în primă instanță iți dorești alături de tine o femeie care să depindă de tine, pe care să o protejezi tu, masculul, dar în timp poate deveni obositor și vei ajunge sa cauți altceva. Poate fi independentă, dar asta nu exclude ca ea sa fie și o buna gospodină, și atunci poți fi sigur că în momentul în care este în bucătarie (ideal este să fiți amândoi), iți va găti ceva cu dragoste, pentru că vrea, nu pentru că trebuie.

Sursă foto: Elli.ro

femeie - citate CINIC 150x150Citeste si: 20 de citate cinice despre viață 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.