Calități și defecte ? Le-am descoperit pentru fiecare zodie

zodie - duplicitate 793x1024

Calități și defecte ? Le-am descoperit pentru fiecare zodie. Zilnic hoinărim dupa liniștea sufletească și îmbunătățirea relațiilor  cu cei din jur pentru a ne face viața mai frumoasă. Ca să-ți fie mai usor, iată câteva repere esențiale pentru fiecare zodie, astfel încât să ai o abordare corectă și să știi la ce te astepți în schimb.

Berbecii au explozii temperamentale

Sunt activi, au o puternică voinţă, ce se poate mobiliza în orice moment, au tăria de a rezista în orice condiţii, iar datorită acestor lucruri pot avea realizări la care alţii doar aspiră. Vor să fie primii în orice şi de obicei reuşesc. Însă graba, exploziile temperamentale, agresivitatea şi spiritul de competiţie îi pot ţine la distanţă sau îi pot pune pe fugă pe ceilalţi, inclusiv pe potenţialii parteneri de cuplu.

Taurii nu uită şi nu iartă

Harnici, serioşi, practici, se gândesc la toate, sunt buni organizatori, au, în general, o sănătate excelentă, văd partea frumoasă a vieţii şi îi pot molipsi pe cei din jur cu această bucurie de a trăi. Au însă şi o latură negativă: furiile lor sunt persistente, nu uită şi nu iartă aproape niciodată, iar mânia adunată se transformă într-o piedică în calea acelor relaţii armonioase pe care, de fapt, şi le doresc din toată inima…

Gemenii pot fi superficiali şi imorali

Ageri, deştepţi, cu un spirit veşnic tânăr şi un aspect pe măsură, aceştia sunt nativii din zodiac destinaţi să ştie tot, să afle tot şi să transmită mai departe lucrurile pe care le-au descoperit. Riscurile asociate cu calităţile de mai sus îi fac să devină foarte agitaţi, să privească regulile cu prea multă îngăduinţă, să fie superficiali şi să tindă spre imoralitate. Este esenţial să-şi găsească echilibrul şi să nu cadă în extreme.

Racii se ataşează uşor şi iremediabil

Se ataşează uşor şi iremediabil, sunt sentimentali şi artişti, însă pot deveni şi raţionali când situaţia o cere – de exemplu, atunci când cineva drag este în pericol. Suportă cu stoicism greutăţile vieţii, pe care oricum le văd disproporţionat. Firi sensibile, se descurajează uşor şi sunt afectaţi profund de orice dizarmonie. Au tendinţa de a se plânge des şi oricui este dispus să ia o pauză şi să îi asculte…

Leii sunt autoritari şi orgolioşi

Sunt firi puternice, nativi născuţi cu vocaţie de lideri, care inspiră forţă şi încredere celor din jur, mai ales subordonaţilor. Dau dovadă de un optimism molipsitor şi pot duce pe umeri multe responsabilităţi. Latura mai puţin plăcută a personalităţii lor e convingerea că nu au egal. Asta îi poate duce la exagerări, la crize de orgoliu şi la excese de autoritate. Pot răbufni de fiecare dată când cineva li se împotriveşte.

Citește continuarea pe Libertatea.ro

Foto : media.tumblr.com

zodie - mint barbatii 768x470 150x150Citeste si: Cât de bine mint bărbații în funcție de ZODIE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.