„Ești o învingătoare!„ – femei care au învins cancerul la sân!

cancerul la sân - viata este

„Ești o învingătoare!„ – femei care au învins cancerul la sân! De fiecare dată când avem ocazia, aducem în atenția femeilor tot ceea ce ține de cancerul la sân, de modul cum acesta poate fi prevenit, de cum trebuie tratat. Azi este momentul să aducem în fața voastră și pe cele care au ieșit învingătoare din această cruntă bătălie.

Beatrice Popovici este inițiatoarea programului „Eşti o învingătoare”, o campanie de conștientizare, prin care femeile care au suferit o operaţie de mastectomie află ce drepturi au în acest sens şi care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a fi incluse în programul naţional de reconstrucţie mamară.

După lansarea programului național derulat de CNAS, prin care pacientele care au suferit o operație de extirpare a sânului pot face gratuit intervenția de reconstrucție mamară, Beatrice Popovici a observat că foarte puține supraviețuitoare apelau la această șansă. Motiv pentru care, a decis să inițieze o campanie de informare și educare în acest sens.

“Consider că este foarte importantă informarea și educarea femeilor care sunt diagnosticate cu cancer de sân. Am constatat că acestea nu au prea multe informații despre opțiunile existente pentru a avea o viață normală în urma unei masectomii și am hotărât să promovăm programul național de reconstrucție derulat de CNAS și susținut de Mentor și Romger Medical. Astfel a luat naștere www.estioinvingatoare.ro, un site cu un conținut relevant și specific, pentru ca femeile care îl accesează să ia deciziile corecte și potrivite pentru situația în care se regăsesc. Aceste femei trebuie să știe despre procedura de reconstrucție a sânului, că există și că se poate face gratuit”, explică promotoarea campaniei.

Citește continuarea pe jurnalul.ro

cancerul la sân - dureresani 150x150Citeste si: Nu ignora durerea la sân!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.