Când arăți că îți pasă

Când arăți că îți pasă - cfa91616 ec8a 4f8a 851a db0e49508de9 1024x646

Când arăți că îți pasă. Câțiva oameni care mă cunosc, știu. Încă mă întreb de ce am avut norocul să fiu un om atât de binecuvântat. Îmi sună în urechi – Everybody hurts de la Mobi și mi-a venit pofta de scris. Câți dintre noi  am primit de la viață ce ne-am dorit? Eu am primt mult și vreau să mulțumesc pentru asta!

Uneori însă uităm exact esențialul. Când arăți că îți pasă, de oameni, de părinți, de copii, de tine, de El… Uneori pare greșită strategia și poți să ajungi veriga vulnerabilă. Dar cel mai adesea, când arăți că îți pasă, primești înzecit un anume tip de energie, ce ar putea să fie ușor tradusă ca fiind… iubire! Asta primesc eu de la voi, de la publicul care citește sau se uită la televizor. Asta e mare răsplată, să primești ceea ce oferi!

N-am fost nicioadată  ahtiată după pozițiile publice, iar nevoia mea de libertate și discreție, specifică fecioarelor, e cumva ca un laitmotiv al vieții mele. Știți vorba aceea: „Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce.”(Mark Twain)

Una dintre cele mai simpatice descrieri pe care mi-a facut-o cineva era că sunt un om ca toți ceilalți, nu epatez, nu am haine scumpe, sunt cumva…un om normal.Și dacă te înconjori de lux, dar îți iese răutatea la suprafață prin toți porii, ce afacere ai mai făcut? Nici cele mai scumpe farduri nu pot ascunde faptul că te doare la bască de ce simt ceilalți.

De azi ne-am  întors la Perfect Imperfect la TVR1 și e felul meu de a vă spune că vă iubesc pentru că reușiți și reușim să rămânem în comunitatea noastră, ferită de hateri, ferită de urâțeniile lumii, doar pentru că vrem și merităm altceva.

Când arăți că îți pasă, primești la schimb îmbrățișări virtuale care te vor face să ai ochii mari de surpriză. Nu zic să nu aveți grijă și cât dați oamenilor, nu de alta dar sita asta care se numește viață, ne-a învățat să fim selectivi și mai prudenți. Imi doresc și vă doresc să ramanem oameni frumosi pana cand pleoapele se vor inchide. S-auzim de bine!

Follow: Fotograv

 

Când arăți că îți pasă - obama 150x150Citeste si: Michelle Obama:„Încă mai există oameni care nu dau doi bani pe FEMEI!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.