Când bărbații spun „Te iubesc”

Te iubesc - dadcerise

Când bărbații spun „Te iubesc„. Nu mi-am cunoscut buncii prea mult, una din marile dureri ale sufletului meu.  Idris compensează însă cu două perechi de bunici… care îi dau tot și mai mult de atât. Le mulțumesc pentru asta, chiar dacă uneori nu avem aceealeași viziuni sau abordări.

Viața cu bunici mi se pare de departe mai simplă, mai ușoară, mai amuzantă, mai colorată și mai ales cu o porție de dragoste în plus. Și spune asta un om care are nevoie de afecțiune ca de aer, ca-așa sunt eu. Detaliul despre care vreau să vă povestesc azi este cumva o demonstrație că și bărbații pot să fie calzi și faini.

Mă duc într-o seară pe la ai mei, îmbrac copilul și hai să mergem spre casă. Începe veșnicul miorlăit că ar mai sta, dar dacă pleac eu…parcă nu. O face cu ambele seturi de bunici de care este foarte atașat și cam cu toată lumea din familia pe care el o știe.

Practic, este copilul cu trei familii. Cumva ne vrea pe toți în același loc, lucru imposibil, deci să mergem mai departe. Și cum stăteam după Idris să o pupe pe bunica, mă îndrept spre camera unde Idris își lua la revedere și de la Bunicu’.

Taică’ miu  era cu Idris în față, dădeau noroc.

– „Te iubesc!”, îi spune tata.

Idris s-a cuibărit la el în brațe, iar eu mă uitam la ei, ca o curcă îndrăgostotă și îmi dădeau lacrimile. Și bărbații își spun lucruri frumoase… și ei sunt sensibili. „Fotografia” asta cu dragostea între generații, o să îmi rămână în suflet, pentru totdeauna. Clipele astea unice cu dovezi sincere de iubire, ele sunt adevărata comoară pe care o luăm cu noi. Știu că alergăm după o viață cât mai confortabilă, dar măcar când se întâmplă să simți că ai primit clipa de fericire, oprește-te, savureaz-o și salveaz-o în suflet.

Eu chiar cred că  Idris, la fel ca și copiii voștri,  o să aibă o altfel de abordare în viață, mai ales după ce a fost primit cu atât de multă dragoste.

E drept, suntem ceea ce primim!  Așa că hai să nu ne mai cantonăm în regulile stupide ale unei societăți învechite care spune că dacă îți pupi copilul pe gură, e un semnal sexual. Ferească Dumnezeu, că mă ia și râsul! Hai să nu ne mai luăm după oamenii care cred ca dormitul cu copilul este o dramă complet lipsită de igienă, hai să nu ne mai luăm după cei care cred că dragostea se arată doar rar și foarte rar.

Pe noi ne-au mutilat niște vremuri stupide,  hai să fim ceva mai deștepți și să le dăm lor ceea ce contează – Dragoste!

Foto: brainchildmag.com

Te iubesc - Poezia Zilei 150x150Citeste si : Da-mi, Doamne, o Doamna cu Pantofi Albastri!

Ai si tu un sfat pentru cresterea copilului? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE: Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.