Când te bucuri pentru jumătate

jumătate - emmaclaudiu

Când te bucuri pentru jumătate Când te bucuri de jumătate. Ce e mai frumos din noi, blândeţea sau iubirea? Când doi oameni decid să îşi împărtășească din experienţă, se naşte poate cel mai frumos parteneriat.

Când te raportezi la iubire, e musai să iei în calcul parteneriatul. Când doi oameni se întâlnesc, două universe independente încep să fuzioneze. Schimbăm idei, momente de viaţă, zâmbete, lacrimi, trăim pentru prezent şi viitor.

Cel mai adesea lăsăm trecutul în spate şi spunem: start! Suntem focusați pe prezent, ne descoperim partenerul, îi cunoaştem limitele, gândurile, temerile, bucuriile, frustrările. Dar poate cel mai fain lucru este să trăim împreună succesul jumătăţii.

Te uiţi la el/ea şi realizezi că eşti parte şi tu din proiect. Că împreună cu ţine a făcut paşi timizi şi ai fost acolo să îl prinzi când cade. Umărul tău e la fel de comod ca şi al lui, când ţi-e ţie greu. Realizezi rapid că parteneriatul are la baza o trăsătură magică, top 5 valori, din punctul meu de vedere. Am mai vorbit despre valori aici: Alege 5 valori şi renunţă la 4 din ele.

Loialitatea partenerilor e că un soi de mic îndrumar al relaţiei. Se poate întâmplă orice, dar nu ne trădăm. Trădarea aia de suflet, nu cea carnală.

Când e loialitate şi dragoste, n-ai cum să nu te bucuri pentru jumătate. Succesul lui e şi al tău. Eşecul lui e complicat şi pentru ţine. Dar când succesul îl îmbrăţişează, ceva în ţine se bucură al dracului de tare. Că şi cum te-ai bucură pentru ţine.
Firesc, doar sunteţi două jumătăţi ale aceluiaşi univers. Fuziunea a fost un succes.

jumătate - 18191567 10210919650082185 957934760 n 150x150Citește și: Dragostea e simplă, negocierea-i grea!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.