Când dai mâna cu KARMA, știi că ai făcut bine!

karma - boomerang 1024x683

Articol scris de Andreea Panait. Când dai mâna cu KARMA, știi că ai făcut bine! Sunt eu naivă sau suntem tot mai răi. Unii cu alţii, cu noi înşine, când singura nevoie e să fim buni. Egoişti când se iveşte ocazia, profităm de circumstanţe imediat în interes personal.  E normal? Da, trăim într-o lume de hiene. Un comportament aproape primitiv, într-o lume în continuă mişcare şi pură evoluţie.

Tehnologia evoluează, noi – mai puţin!

Când banii sunt singurul numitor comun al oricărui demers, bula de fericire nu durează mult şi dispare. Relaţiile la fel, prieteniile de asemenea.

Singurul mod în care poţi face pace cu tine în urma unei trădări e să te vindeci şi să te cultivi. Chiar dacă prima nevoie este de intensă răzbunare. Senzaţia de neputinţa o să dureze, dar ceva mai presus de tine va pune lucrurile în ordine la momentul potrivit. Karma.

Cred în puterea lucrurilor făcute celorlalţi care se întorc ca un bumerang şi ne lovesc acolo unde doare mai tare. În capul pieptului, în golul din stomac, în sertarul minţii! Tot ce faci lasă urmă asupra ta, jocul gândirii şi manifestarea voinţei sunt produs al unui caracter.

În ultimul secol vorbim tot mai mult de legea atracţiei – de cum atragi ceea ce eşti,  ceea ce ai – este ceea ce cultivi, primeşti ce ai dăruit. Un fel de lege cauză-efect, viaţa nu se întâmplă pur şi simplu! Karma e în spatele tău. Practic, avem responsabilitatea propriei vieţi. Uşor de spus, greu de recunoscut. Am participat cu toţii la campionatul arătatului cu degetul şi dat vina pe alţii. Doar n-o să renunţăm acum.

Dar cheia unei vieţi plăcute, cu optimism, corectitudine şi coloana vertebrală se afla în buzunarul tău, în ciuda altor influenţe exterioare. Când ai posibilitatea să faci bine, acţionează pur şi simplu. Sentimentul valorează mai mult decât orice, bucuria omului din faţa ta de asemenea, iar efectul pe termen lung e nebănuit!

Să fim buni!

Foto: amandajohnsvaden.files.wordpress.com
karma - emma 3 main 150x150Citeste si: Nu-mi plac oamenii cu coloană gelatinoasă.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.