Când EA nu mai râde!

Când EA nu mai râde! - Fotor 146246565434628 1

Când ea nu mai râde! Lacrimi grele curg pe obrajii ei. El stă şi înţelege NIMIC. Suflet gol de ambele părţi. Plânge și clepsidra pentru timpul pierdut. Se spune că femeia e oglinda bărbatului, iar bărbatul, oglinda femeii.

Şi atunci de ce reuşim să vedem în ea doar răul? Suntem suma gesturilor pe care le facem unul pentru celălalt. Începutul şi sfârşitul iubirii depind de noi iar vinovat nu există…există VINOVAŢI! Ei doi, noi doi şi incapacitatea noastră de a gestiona crizele ce apar pe parcurs.

Când ea nu mai râde! Ne afundăm în orgolii şi teoretizăm abundent, dar pierdem din vedere intrebarea esenţială: Mă mai iubești sau nu? Mă întristează când aud de despărţiri, ca şi cum încă un pariu a fost pierdut. Și în toată nebunia zilnică am primit un mesaj pe mail de la o doamna, mi-a plăcut, aşa că va întorc şi vouă o scrisoare de iubire tristă. Când ea nu mai râde!  Să n-ajungem acolo, asta îmi doresc!

Când EA nu mai râde! - Fotor 146246565434628
„Bună seară iubitule,
departe de mine intenţia de a te pune la zid cu vorbele mele de duh. Ştiu, limba mi-e ascuţită, dar sufletul tânjeşte după blândeţea şi mângâierea ta. Când mă uit în oglindă şi sunt tristă, te văd pe tine…apatic, lipsit de chef, vorbe puţine. Cearcăne, tu…cearcăne, eu! Ai obosit, se vede, se simte, unde eşti? Şi dacă totuşi n-ai plecat pe alte meleaguri, de ce nu razi că la-nceput? Aşa aş fi şi eu mai veselă, că nu-i nimic mai rău decât să-ţi simţi jumătatea incompletă. Ce năluci sau temeri şi chiar griji te bântuie? Te sperie că nu mai rad? Veselia mea eşti tu, doar eu sunt oglindă ta. Când tu mă mângâi şi zâmbeşti, îţi dau înapoi zâmbete şi mângâieri. Când tu plângi, plânge inima în mine. Când tu nu mă vezi, ochii mei se închid. Sufletul meu plânge când sufletul tău e trist. Suntem noi doi într-o barcă, azi vâsleşti tu, mâine trag eu „corabia”. Când ea nu mai râde, ia-o în braţe și râzi. Te vei vedea în ochii ei. Mi-e dor de tine! Mă mai iubești? „

 

Să iubim și să dăruim iubire. E un joc periculos, știu! E însă si singurul joc în care merită să riști! Luv, Em!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.