Când te eliberezi cu adevărat?

te eliberezi - 14256568 10208837169861481 1948770314 n 1

Text de Emma Zeicescu. Când te eliberezi cu adevărat? Devenim liberi. Maturi şi vaccinaţi. Aruncăm praf de stele peste dorinţe şi visam să se implinească. Ne uităm spre cer pentru că suntem puri. Măcar în copilărie.  Trec anii peste noi şi ne izbesc problemele, ne punem carapace şi veste împotriva loviturilor și treaba asta ne consumă. Vrem să ieşim învingători pentru că nu ştim să fim…doar să fim!

Iar pentru lupta asta continuă îți trebuie o enormă cantitate de energie. Şi atunci ne uităm în noi şi construim ego-ul. Îl lasăm să se încarce din micile noastre lupte/ victorii şi ajungem să ne închinăm lui. Ne hrănim pentru ego, trăim pentru ego, iar asta după cum spunea Osho, ne umple prea mult fiinţa ca să mai fie loc pentru Divinitate.

„„Eu” este fals, „tu” este fals – sunt simple concepte utile în această lume. Este dificil să te descurci în lume fără utilizarea acestor concepte. Foarte bine, folosiți-le, dar doar ca niște simple instrumente. În realitate nu există nici „eu” nici „tu”. Există doar o energie fără limite, fără hotare. Din ea ne-am născut și în ea ne vom întoarce cândva.”( Osho)

Când eşti cu adevărat liber? Când renunţi la tine fără să simţi că renunţi la o parte din Tine. Momentul ăla când recunoşti în faţa iubitului că ai făcut crize degeaba ( Da, recunosc…am făcut!) Doar atunci când te goleşti de tine, de ego-ul tău! Doar atunci îi faci loc lui …Dumnezeu!

Ţine de alegere sau pur şi simplu de noroc. Că ai citit textul asta sau că am dat  peste o carte care şi m-a făcut să scriu un autodenunţ legat de ego. Recunoaşterea greşelilor pe care le facem este dificilă, dar te eliberează să propriile lumitări negative. Suspinaţi în voi şi mai daţi ego-ul afară!

„Iisus spune undeva – unul dintre lucrurile cele mai esențiale pe care le spune – că dacă încerci să te agăți de viață, o vei pierde; iar dacă ești gata să o pierzi, o vei avea din belșug.” ( Osho)

Se ian EGO-ul și se dă afară pe ușă. Să ia o pauză, să ne bucurăm de viaţă!

te eliberezi - DSC 9838 150x150Citeste si:Despre cât de tare e să fii deschis!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.