Când femeile obosesc

femei - emma1005

Când femeile obosesc …în iubire, se vede. Ai să te uiţi la cearcănele ei, dacă nu chiar la pungi…și ai să te întrebi ce i s-a întâmplat. De obicei e doar o zi proastă, dar uneori poate să fie oboseala aia cronică.

Viața unei femei nu e simplă, deloc! La câte lucruri facem în fiecare zi, nici nu mă miră. Mă bazez că bărbaţii nu vor da din cap, gen: Bine că sunteţi voi obosite! Chiar cred că uneori viața unei femei e misiune grea.

Să ai pe cap toate sarcinile administrativ- financiare ale casei, să te îngrijeşti de copil, să fii eficientă la job, să vrei să fii cea mai bună, să visezi din când în când la plaja ta, să te strofoci să mai faci un ban. E doar o mică parte din ce simte şi face o femeie. Nu mai zic că trebuie să trecem şi testul frumuseţii, zi de zi.

Citește și: Așa sunt femeile, au nevoie de atenție

Nu poţi să fii o căzătură, tocmai când erai sleită pe interior… nu, nu se poate. Ce-o să zică lumea? Indiferent dacă e în Rai sau Iad, femeia trebuie să fie perfectă. Nu mai ştiu dacă societatea asta strâmbă spune asta sau doar ne-am impus noi standarde prea înalte. Cum nu există om perfect, femeia (da, şi ea e om!) o să fie şi ea tot atât de imperfectă.

Aşa că atunci când oboseşte o femeie, fii deştept şi întinde-i mâna ta, o să fie clipa care face diferenţa. Ăştia suntem, două vise care se visează reciproc. Nasol!

Sursă foto: Fotograv

Citește și: Suntem suma tuturor experiențelor în iubire

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.