Când mă gândesc că i s-ar putea întâmpla ceva

Când mă gândesc că i s-ar putea întâmpla ceva - 17141233 10210448733909575 626548344 n

Când mă gândesc că i s-ar putea întâmpla ceva. Nu cred că e stres mai mare…decât să stai să te gândeşti că i s-ar putea întâmplă ceva. Lui, copilului! O să ziceţi că m-a apucat iar frica aia, de mamă! Sincer, nu aveam de gând să scriu despre asta.

Am văzut un film, de Oscar din punctul meu de vedere, se numeşte: Lion- Saroo. Am plâns în mai multe reprize! Saroo este despre viaţă, aşa cum se poate schimba într-o clipă, fără să poţi anticipa ce urmează să ţi se schimbe. O clipă, ai închis ochii şi e gata. Viața ta s-a schimbat! În bine, în rău, cine mai ştie. Încurcate sunt căile vieţii şi ale destinului!

Mă frapează treaba asta. Nu vreau să fie spoiler acest articol, aşa că nu o să va dau foarte multe detalii. Dar am să rămân în suflet cu durerea că nu vei putea să fii acolo de fiecare dată când el va merge prin viaţă. Nu o poţi face nici când mergi în parc. Într-o secundă, a dispărut. Mi s-a întâmplat în vara, ştiţi deja. Am scris despre asta aici: Cum am rătăcit copilul!

Aşa că după Saroo, nu poţi decât să te rogi că Dumnezeu să îi apere sufletul! Altceva nu ai ce să faci. Când ai să vezi filmul, ai să realizezi cât de volatile sunt toate lucrurile. Să adormi şi să te trezeşti într-un tren care te duce către nicăieri, asta e un început complicat. Dar să ai forţă să te temi, dar să acţionezi şi să îţi salvezi pielea, asta e adeavarata mare calitate a copiilor noştri.

Şi mai e ceva, să nu uităm să mulţumim instinctului. Fără el suntem că şi morţi,  într-o grămadă de situaţii confuze. Aşa că uitaţi-va la film şi ascultaţi-va instinctul, el este cel care ne ajută să supravieţuim. Chiar şi atunci când şansele nu sunt neapărat de partea noastră.

Saroo – Ce nu ştiam despre film?

Una dintre cele mai mari provocări pentru acest film a fost găsirea unui băieţel de origine indiana care să îl joace pe micul Saroo. Sute de copii au venit la audiţii, iar cei care aveau potenţial au fost filmaţi, urmând că aceste înregistrări să fie trimise în Australia. Regizorul Garth Davis, Angie Fielder, directorul de casting Kirstz McGregor şi dramaturgul Miranda Harcourt au călătorit pe urmă în India pentru a lucra cu micuţii ce se aflau pe lista de candidaţi, printre ei numărându-se şi Sunny Pawar, cel care a fost ales.

Dev Patel a confirmat că s-a luptat pentru acest rol. A mărturisit că nu a citit niciodată un scenariu atât de fermecător: „Este o poveste despre triumf şi despre speranţa şi determinarea acestui copil de a supravieţui şi a-şi regăsi familia. Ce m-a atras foarte mult la acest rol este faptul că personajul este unul contemporan, iar dinamică familiei este una foarte complexă. ”( cinemator.ro)

Foto: OK Magazine

Când mă gândesc că i s-ar putea întâmpla ceva - moonlight cel mai bun film lista castigatoriilor la premiile oscar 2017 1 150x150Citeste si: Oscar 2017 – Moonlight, filmul anului, anunțat după o gafă uriașă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.