Adevarul despre cardurile de cumpărături

cardurile de cumpărături - red wallet credit card

 

Adevarul despre cardurile de cumpărături.  Au trecut sărbătorile şi ai tras linie? Cât ai cheltuit?  Începutul de an este mai mereu dificil atunci când ne apucăm de calcule.  În cazul în care simţiţi că nu aveţi soluţii, mai  gândiţi-vă o dată.  Mai ales înainte de a apela la cardurile de cumpărături. Asta dacă nu aţi făcut-o deja…

Deşi simţiţi că vă ajută să depăşiţi perioadele mai grele, mare atenţie, cardurile de credit vă pot băga şi mai tare în faliment. Uite de ce:

  • Dobânda pe care o plăteşti este foarte sus
  • Cardul poate avea şi comisioane de administrare
  • Plăteşti dobândă la cumpăraturi din magazinele care nu sunt partenere
  • Plăteşti dobândă la sumele retrase de pe card

Mare atenţie şi la IFN-uri.  Chiar dacă sumele de bani ajung mai uşor la voi, dacă vă uitaţi la dobânzi o să vi se facă brusc foarte teamă. E posibil să plătiţi cu greu creditul până la final. E cert că Instituţiile Financiare Nonbancare vin cu o oferta atractivă, mai ales pentru cei care nu pot lua un credit clasic.

Adrian Asoltaniecardurile de cumpărături - 42899365 10205073087342463 1347364939068604416 n 90x90, trainer în educaţie financiară,  a explicat la Perfect Imperfect de ce e riscant sa apelezi la o instituţie finaciară nonbancară.

 

Foto: www.fnbn.com

Citeste si: Tort cu bezea – deliciul greu de refuzat!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.