Care este ritualul plăcerii la birou?

- Fotor 144723385029951 1024x1024

Cand ziua e una complicata,  vin la tine ganduri frumoase. Cei de la The Grand Offices s-au gandit la mine si mi-au trimis in dar…o bucurie! Parca m-au auzit cand am spus ca am o colectie mica de cani, luate de prin toata lumea. In colectie intra acum si micuta Rose, asa cum am botezat-o.

- Fotor 14472338502995

Micuta Rose a poposit in studio si mi-a oferit irish capuccino, ritualul meu de zi cu zi!  A adus cu ea si un mic album Andy Warhol, tratament pentru suflet. Arta vindeca! Pe langa minunatele opere de arta semnate Warhol, eu retin si unul dintre sfaturile lui:  Kiss me with your eyes! Atat de adevarat…

Asa ca, in toata valtoarea stirilor, ziua mea de munca a capatat si un zambet. E important cum si unde lucrezi, cum iti personalizezi biroul si ce amprenta poarta. Acesta este si mesajul celor de la The Grand Office pentru cea mai recenta campanie. In plus, ei lanseaza un concurs pentru voi. Un exercitiu de inspiratie si unicitate. Iata!

Care este ritualul plăcerii la birou?

„Este întrebarea la care eşti provocat să răspunzi cu o fotografie sugestivă de la birou în care să surprinzi momentul şi pe care să o postezi pe profilul tău de Facebook, însoţită de hashtag-urile  #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors şi înscrie-te în concurs.Poţi câştiga premii tentante .

” The Grand Offices susţine ideea unei vieţi trăite frumos, având grijă ca orele petrecute la birou să se echilibreze cu ore de răsfăţ, care să-ţi ofere energie.

The Grand Offices, susţinător al conceptului de work & leisure, lansează, în perioada 3 noiembrie – 3 decembrie, o campanie de promovare a confortului la birou, a unui mediu de lucru care să ajute angajaţii să se concentreze optim, să gestioneze stresul mai bine, să-şi sporească creativitatea şi să aibă o stare pozitivă, chiar la gândul că vor merge a doua zi la muncă.- unnamed

Numeroase studii au demonstrat că un mediu plăcut la birou determină angajaţii să aibă o atitudine pozitiva vis-a-vis de orele de muncă, să devina mai relaxati, mai eficienţi şi mai creativi. Compania noastra a fost întotdeauna deschisă şi ne face plăcere să facem activităţi de pionierat, aşa cum este această iniţiativă prin care susţinem conceptul de fine living at work şi, când spun asta, nu mă gândesc la o viaţă de lux, ci la un mediu cât mai confortabil atât la nivel de spatiu, cât şi în ceea ce priveşte confortul emoţional, în care angajaţii sunt încurajaţi să trăiască frumos, să-şi ofere mici momente de plăcere în pauze, să meargă, poate, într-una din cafenelele pe care le găzduim în interiorul clădirii, să se bucure de muzica difuzată prin staţiile noastre, să meargă în pauza de prânz, o jumatate de oră, la sala pe care o avem tot în incinta clădirii. În plus, prin această campanie îi vom încuraja să îşi dezvolte pasiunile şi hobby-urile, punându-le la dispoziţie un spaţiu creativ şi recreativ si pregatind pentru  aceştia mici surprize,  bilete la teatru pentru iubitorii acestei arte, cursuri de pictura, invitaţii la Ateneu pentru melomani, apariţii editoriale, toate acestea determinând ca micile lor plăceri să aibă un ecou şi în rândul companiei. Ne dorim ca angajaţii cât şi chiriaşii, pe care îi avem, să se simtă bine la birou.”, a declarat Oana Mocanu – Sales & Marketing Manager The Grand.

 

CONCURS

The Grand Offices lansează concursul #ritualulplăcerii la birou, prin care face o invitaţie la creativitate, diversitate, individualitate. Preocupările, ritualurile, sistemul propriu de valori sau preferinţele ne diferenţiază, iar acest aspect face ca diversitatea umană să fie atât de vastă şi fascinantă.

Gândeşte-te care este momentul cel mai plăcut din timpul orelor petrecute la birou, acel ritual care îţi generează optimism, bună-dispoziţie şi care te face să zâmbeşti încrezător. Poate fi pauza de cafea în compania colegei de birou, contemplarea unui tablou care te inspiră, răsfoirea unei reviste, udatul florilor de pe pervaz sau aprinderea unor betişoare parfumate. Surprinde momentul într-o poza edificatoare, posteaza poza pe Fb, alături de hashtagurile #thegrandoffices #finelife #grandlifeambassadors, dând like paginii de FB The Grand Offices şi intră în concurs.”

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.