Carla’s Dream – fără mască!

Carla's Dream - carla s dreams 1

Carla’s Dream – fără mască! Unul din cele mai de succes proiecte muzicale de după 1989, de la noi din țară, Carla’s Dream, atrage publicul nu numai prin hiturile lansate unul după altul, dar și prin misterul în ceea ce privește înfățișarea și membrii acestui grup.

Solistul trupei a declarat: „Regulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt câteva reguli de conduită, niciun fel de relaţii personale de ordin erotic pe seama proiectului, sunt unii care au de gând, sunt alţii care nu au. Trebuie să faci ceva, trebuie să lucrezi cu zece procente mai mult, decât lucrează cel mai bun acum.

Pirateria poţi să o faci şi atunci download de pe youtube. Lumea din păcate nu înţelege că asta costă, chiar nu insist, ba dacă nu ai bani nu ascultă muzică. Suntem mega plictisiţi de make-up în general, mie mi-ar fi mult mai simplu să nu fac toate prostiile astea şi mai ales cu toată echipa. Sunt lucruri care sunt foarte greu de transmis într-un limbaj oficial să spunem aşa, sau care se pierd când utilizezi un limbaj liric deja folosit.

Sunt texte foarte, poate mai dure nu neapărat lingvistic , dar sunt şi texte care sunt total fake, adică nu sunt făcute pentru a fi comerciale. Noi în orice caz nu ne-am dezis să facem muzică care ştim că nu o să aibă niciun fel de impact. Până acum cred că de două ori în patru ani am dat explicaţii despre ce am vrut să spunem”

Sursă foto: Sibfest.ro

Urmăriți tot interviul cu solistul Carla’s Dream pe Spynews.ro

Carla's Dream - Drowning in Info 150x150Citeste si: Nu mai vreau zgomot!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.