Carlos Santana și-a cerut scuze față de Beyonce!

Carlos Santana - Beyonce Carlos Santana that grape juice

Carlos Santana și-a cerut scuze față de Beyonce! La scurt timp după momentul premiilor Grammy, unde Santana a declarat că Adele a meritat să câștige în fața lui Beyonce, artistul a revenit cu o declarație publică în care își cere scuze față de Beyonce și vorbește frumos despre aceasta.

„Comentariile mele despre Beyoncé au fost în mod regretabil scoase din context. Am cel mai mare respect pentru ea, ca artist și ca persoană „, a scris el pe Facebook. „Ea merită toate premiile câștigate. Cele mai bune urări pentru ea și pentru familia ei”, a completat el, citat de AFP.

Citește și: Premiile Grammy 2017 – Adele a câștigat tot!

În declarația inițială, cea care a inflamat spiritele, Carlos Santana spunea: „Cu tot respectul pentru sora noastră Beyoncé, ea e foarte frumoasă și este o plăcere să o privești, (însă) muzica ei este mai degrabă (o muzică) de tip modeling, o muzică pentru a purta o rochie. Adele nu apare cu toți dansatorii și recuzita, este suficient să fie acolo. Asta a și făcut, a cântat piesa și asta a fost, de aceea a câștigat”

Santana este și el câștigător al premiilor Grammy, în anul 2000, cu albumul Supernatural.

Sursă foto: thatgrapejuice.net

Sursă știre: Agerpres

Carlos Santana - 900 ashton kutcher 635470178 150x150

Ashton Kutcher

Citeste si: Ashton Kutcher, discurs emoţionant despre traficul de persoane

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.