A început Carnavalul de la Veneția!

Carnavalul de la Veneția - venetia

A început Carnavalul de la Veneția! Sunt multe locurile și evenimentele care atrag anual milioane și milioane de oameni. Fie că vorbim de Carnavalul de la Rio, sau de Oktoberfest-ul german. Sau de marile concerte din America. Cu toate acestea, există în Europa un eveniment care, prin istoria sa, prin magia sa, prin misterul său, nu poate fi întrecut de nimic: Carnavalul de la Veneția!

Marea deschidere a ediției din acest an a Carnavalului de la Veneția, unul dintre cele mai renumite și mai fotografiate evenimente de acest gen din întreaga lume, a fost marcată sâmbătă printr-un fastuos spectacol acvatic muzical, la care au participat, ca în fiecare an, numeroși vizitatori, relatează AFP.

Citește și: Unde ar trebui să călătorești în 2017!

Show-ul inaugural, pus în scenă pe Canalul Cannaregio, a celebrat sâmbătă seara temele frumuseții, mării și vanității, printr-o paradă a creaturilor marine ciudate. Participanții au putut admira femei în costume cu uriașe aripi albastre, defilând la căderea nopții în bărci venețiene sau personaje de poveste, care păreau suspendate în aer.

Carnavalul a avut loc pentru prima dată în 1162, în urma unei victorii militare. Căzut în desuetudine timp de zeci de ani, el a fost readus în atenția publicului de către municipalitate în 1980.

Citește continuarea pe Agerpres.ro

Carnavalul de la Veneția - reteta zilei clatite cu cocos rodii si iaurt 18566644 150x150Citeste si: Rețeta zilei – clătite cu cocos, rodii și iaurt

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.