Casa Verde – STATUL dă 8000 de lei pentru ÎNCĂLZIREA casei !

casa verde - casa verde redesteptarea

Casa Verde – STATUL dă 8000 de lei pentru ÎNCĂLZIREA casei ! Iarna se apropie cu pași repezi și, chiar dacă în ultimii ani nu am avut parte de acele ierni geroase, pline de zăpadă și care să te facă să tremuri de frig de dimineață până seara, nu avem de unde să știm ce surpriză ne rezervă anul acesta. Cel puțin nu acum.

Există o vorbă înțeleaptă ce spune: „Fă iarna car și vara sanie„. Vara s-a dus, iarna e pe aproape, așa că ar fi momentul ideal pentru cei care vor să își schimbe sistemul de încălzire, să facă pașii necesari. Cu atât mai mult cu cât, în perioada 10 – 24 octombrie, puteți cere de la stat un ajutor de până la 8000 de lei, în cadrul programului Casa Verde.

Persoanele fizice vor putea să se înscrie în programul „Casa Verde” dacă au, înainte de toate, domiciliul în România. Totodată, acestea vor trebui să fie proprietari sau coproprietari ai terenului și ai casei pentru care se va instala sistemul de încălzire nepoluant, iar imobilele să nu facă obiectul unui litigiu în instanță, unei revendicări legale ori unei proceduri de expropriere pentru utilitate publică.

Alte condiții vor fi ca solicitanții să nu aibă datorii la bugetul de stat sau la bugetele locale,să nu fi fost condamnați în trecut pentru infracțiuni contra mediului și să nu fi primit, în sesiunile din anii anteriori ale programului Casa Verde, pentru aceeași casă, finanțare pentru sistemul de încălzire.

Sursă foto: radioiași.ro

Citește continuarea pe Avocatnet.ro
casa verde - fericirea 768x466 1 150x150Citeste si: Ce e FERICIREA?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.