Cât de ambiţioasă e femeia? Bărbate, nu vei afla vreodată!

femeia - lexypantera

Articol scris de Elisabeta Pancea. Cât de ambiţioasă e femeia? Bărbate, nu vei afla vreodată! Cât de mult valorează ambiţia unei femei şi cât de departe poate merge? Până în pânzele albe, ar zice unii. Alţii, mai neîncrezători, ar spune că până la colţ, când frumoasa în rochie, încălţată în pantofi cu toc vede un câine lătrând şi o ia la fugă, uitând de toată ambiţia, tot curajul şi toată puterea cu care se laudă pe Facebook, că doar de acolo o cunoaşte lumea.

Eu cred că ambiţia femeii nu poate fi măsurată, pentru că sunt prea mulţi factori care o determină.

Femeia poate părea atât de firavă încât cel de lângă ea ar crede că nu va pleca niciodată, de frică singurătăţii. Şi-acum îţi zâmbeşte inocent de la braţul unui alt bărbat, îmbrăcată în rochiţa vaporoasă ce-i pune talia în evidenţă, pe care tu nu îi dădeai voie să o poarte, că se uită bărbaţii la ea. Şi el e mândru, o sărută sub ochii tăi ca să ştii că e a lui, mai frumoasă ca niciodată. Iar ea pare că a uitat tot ce i-ai spus, iar acum te tratează că pe o cunoştinţă veche, mult mai bine decât ai merita. E puternică, ţi-a demonstrat că a trecut peste şi îi e bine. Acum îţi arată că nu e ca tine.

Femeia poate părea atât de slabă şi inocentă încât ai zice că îi e teamă de „băieţii de cartier” ce o fluieră pe stradă. La început îţi plăcea să fii lăudat pentru fiecare lucru făcut, te simţeai mai bărbat, dar acum ţi se pare plictisitor să faci pe bodyguardul pentru ea. Încă nu ai învăţat că ei asta i-a plăcut la tine din prima? Făceai glume pe seama ei, crezând că o vei face să treacă peste, însă ea nu voia să îţi ia locul. Ai reuşit, totuşi, să-i activezi senzorii sensibili şi acum ţi-a luat locul şi în relaţie şi în atenţia celorlalţi.

Nu mai răspunde la telefon, acasă nu mai stă şi parcă te apucă nervii ştiind că ai pierdut fetiţa ce-ţi dădea dureri de cap în timp ce îţi masa muşchii de la mâini. Ai plecat nervos la sala de sport la altă ora decât era programul tău şi ai văzut-o. Ai uitat ce-i ziceai despre fetele slabe care nu ajung niciunde cu frică? Păcat, ea nu a uitat. Dar măcar ştii pentru ce meriţi palma. Da, ştiu, a făcut şi picioare frumoase de când nu ai mai văzut-o.

Şi zici că femeia nu poate să facă ce vrea, că nu are ambiţie, curaj şi putere să îţi demonstreze că EA TREBUIE să fie pe primul loc? Crezi că nu i se cuvine locul prioritar oferit? Aminteşte-ţi că mama ta e tot femeie şi nu ai vrea să ştii că la fel a fost tratată şi ea. Poate vei avea o fiică, ce zici despre tratamentul ăsta, e normal?

Femeile sunt puternice. Eleanor Roosevelt spune că „Femeia e că o punguţă cu ceai: nu ştii niciodată cât de tare este până nu o vezi cum fierbe”. Femeia renunţă la tot pentru a-şi face fericit sufletul pereche, dar numai Dumnezeu poate ştii prin ce trece.

Nu desconsideraţi femeile. S-ar putea că surpriza primită în urma glumelor să nu fie la fel de plăcută pe cât era râsul vostru.

Sursă Foto:wallup.net

femeia - domesticviolence1 150x150Citeste si: Dragi femei, prima palmă nu e niciodată ultima!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.