Cât de OBSEDATĂ ești de curățenie?

curățenie - curatenie de paste foto shutterstock 1024x819

Articol scris de Ionuț Iancu. Cât de OBSEDATĂ ești de curățenie? Am avut de-a lungul vremii șansa de a mă intersecta cu diverse tipuri de oameni, de personalități, de caractere. Cu unii m-am înțeles ok, cu alții nu, iar pe alții pur și simplu i-am ignorat. Pentru că nu poți fi plăcut de toată lumea și în mod sigur nu te poți face plăcut tuturor. Dar trebuie să recunosc că este o categorie de oameni în fața cărora nu știu cum să reacționez, nu știu cum să îi înțeleg: oamenii obsedați de curățenie. Îi știm cu toții, probabil avem fiecare în familiile noastre un astfel de personaj.

Sunt acei oameni care trăiesc doar pentru a șterge praful, pentru a da cu aspiratorul de 10 ori pe zi, pentru a spăla toate lucrurile din casă de 2 ori pe săptămână. Acei oameni care, dacă vii la ei, îți dau halate speciale cu care să își protejeze apartamentul de diverși viruși și microbi. Cei car își țin canapelele cumpărate acum câțiva ani buni îmbrăcate în plastic pentru a le prelungi durata de viață și curățenia.

Da, cel mai probabil acești oameni au avut și vor avea mereu un idol în Michael Jackson, cel care ajunsese să doarmă într-un sicriu de sticlă, pentru că acolo considera el că este locul cel mai curat din univers și îl protejează de microbi și mizerie. Ce să mai, curatenie profesionala. A nu se înțelege greșit, cum că aș fi un om căruia nu îi pasă dacă are praf sau mizerie în casă, care nu știe să spele vase sau să bage o mașină de spălat.

Nici vorba de așa ceva. Îmi place curățenia, sunt cel care ia inițiativă în casă când vine vorba de curățenie generală. Așa am fost educat de mic și simt că fac ceea ce trebuie. Dar lucrurile trebuie să aibă și un echilibru. În sensul în care sunt și alte priorități mult mai importante în viață. Să ai timp liber pe care să îl poți folosi pentru a fi cu cei dragi, pentru a te bucura de o plimbare.

Sursă foto: Click.ro

curățenie - protestpitesti 150x150Citeste si: Copil cu ADHD, motiv de proteste la Pitești

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.