Cătălina Ponor, aur la bârnă la Campionatul European de la Cluj!

cătălina ponor - catalinaponor

Cătălina Ponor, aur la bârnă la Campionatul European de la Cluj! În una din cele mai așteptate finale de la Campionatele Europene de Gimnastică de la Cuj, Cătălina Ponor a câștigat medalia de aur, pentru a cincea oară, stabilind un nou record, dpă ce tot ea a deținut și vechiul record de 4 titluri la acest aparat.

Medalia de aur a fost obținută de Ponor după un exercițiu notat cu 14.566. Tot în aceeași finală, Larisa Iordache a adus României medalia de bronz, cu nota 13.966. Pentru Cătălina Ponor aceasta este a 13-a medalie la Campionatele Europene de Gimnastică, dintre care 8 de aur, 2 de argint și 3 de bronz.

Citește și: Ziua mea la sala de sport. No pain, no gain!

La rândul ei, Larisa Iordache numără 12 medalii la această competiție, dintre care 3 de aur, 4 de argint și 5 de bronz. O altă medalie de aur a fost adusă ieri la băieți, de Marian Drăgulescu.

Sursă foto: Oana Dobre Timofte

cătălina ponor - sfantulgheorghe 150x150Citeste si: Sfântul Gheorghe – tradiții și obiceiuri de Sângiorz

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.