De câte ori se poate ÎNDRĂGOSTI Mădălina Ghenea?

Mădălina Ghenea - 14 madalina ghenea3 6fcc0f1550 1024x649

Articol scris de Ionuț Iancu. De câte ori se poate ÎNDRĂGOSTI Mădălina Ghenea? Întâmplător mi-au picat ochii de dimineață pe o știre care sună cam așa: „Mădălina Ghenea, îndrăgostită până peste cap, s-a logodit„. Inițial am crezut că am dat peste un material mai vechi, ca atare am mers mai departe.

Numai că, ce să vezi, știrea apărea pe aproape toate siteurile. Și acesta a fost momentul în care am avut un flashback. Oare de câte ori poate o femeie să se îndrăgostească? Să iubească cu adevărat? Dacă o luăm drept model pe Mădălina Ghenea, ar fi vorba de cel puțin câteva ori pe an. Putem vorbi de dragoste, de iubire, când tu schimbi iubiții la câteva luni, când despre fiecare declari că e marea ta iubire, că ești îndrăgostită până peste cap?

Când ajungi mereu la momentul logodnei, urmat, fatidic, de despărțire? Nu aș prea crede. Și genul acesta de femei pe mine mă disperă. De fapt, termenul ar fi mult mai dur: mă scârbesc. De ce? Pentru că sunt genul care își scot la vânzare sentimentele, trupul. Mintea nu, căci nu poate fi vorba. Degeaba ești o femeie frumoasă dacă, până să vină prințul pe cal alb, pe tine te-au testat toți piticii din pădure. Să nu mă înțelegeți greșit. Nu sunt genul care să creadă în femeia virgină la nuntă și în testul cearșafului.

Ar fi și greu. E ca în bancul ăla cu: „Știi de ce au dispărut vampirii? De sete, că ei se hrănesc doar cu sânge de virgine„. Alta este problema mea: o femeie este cu adevărat incredibilă nu când trece prin sute de paturi, ci atunci când în același pat, cu același bărbat, își trăiește sexualitatea, erosul, orgasmul, în moduri la fel de incredibile chiar și după ani de zile de relație.

Iar acesta este și un test pentru bărbați. Un bărbat care știe să își țină femeia lângă el este un bărbat care merită felicitat. Un bărbat care își iubește femeia la fel de mult ca în prima zi este un bărbat ce trebuie neapăraț ținut. Cât despre Mădălina Ghenea, eu cred că în spatele zâmbetului ei se ascunde multă suferință. Și tristețe.

Pentru că e trist să fii una din cele mai râvnite femei din lume, dar nimeni să nu poată trece de trupul tău, pentru a-ți descoperi și sufletul.

Sursă foto: Libertatea.ro

Mădălina Ghenea - comunicare in cuplu 150x150Citeste si: De ce vorbim LIMBI DIFERITE în iubire?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.