Catherine, senzuala la 71 de ani!

- 55 21004 deneuve3 14139325441

 

Despre frumusete se spun multe, despre Catherine Deneuve s-au spus si mai multe. Cand ma uit la fotografiile publicate de Purple Clover, imi dau seama ca sfarsitul nu-i aici. Stiu… tine si de posibilitati,  de interventii pe ici,  pe colo, de  gene bune, dar mai ales  tine de atitudine. Tine de felul in care te proiectezi tu peste ani. Imbatranind.

Tu cum te vezi peste 30 de ani? 

Eu nu vreau sa abandonez. Vreau sa cred ca ma voi uita in oglinda si voi vedea o tipa care a avut grija de minte si trup. Da, voi fi batrana. N-am niciun dubiu. Depinde cum am sa imbatranesc. Voi avea multe riduri  vesele, caci am ras ceva la viata mea. Voi avea riduri nemultumite, caci m-am incruntat ceva in ultimii ani. Per total, am sa fiu multumita. Acum, ca ma uit la Catherine, care a implinit in februarie 71 de ani,  sper ca noi toate sa incercam sa pastram ceva din senzualitatea de acum si la varsta aia despre care ne este rusine. Noua in general ne este rusine. Ne este rusine si groaza de pensie, ne este rusine sa vorbim despre sex sau senzualitate…Poate incet, incet  lucrurile astea se vor schimba. Stiu, vor fi persoane care vor spune ca la varsta aia  sa mai porti lenjerie senzulala este o ofensa si  ca asemena fotografii sunt o insulta. Uite cum facem. Eu zic asa: mi-e imi place atitudinea ei, asumarea unei varste, faptul ca nu abandoneaza, respectul pentru trupul ei si da, senzualitatea! Si nu  nu, negociez. Blogul meu nu  este „hrana” pentru ipocriti sau pudibonzi.

Live & Believe

- 55 21002 deneuve 1 1413932505

 

” O femeie trebuie sa fie inteligenta, sarmanta, sa aiba simtul umorului si sa fie blanda. Aceleasi lucruri le cer si de la un barbat! „

- 55 21004 deneuve3 1413932544

 „Oamenii care ma cunosc stiu ca sunt puternica , dar vulnerabila! „

- 55 21003 deneuve2 1413932526

„Nu am fost niciodata o femeie periculoasa. Nu sunt blonda „corecta” care iti fura sotul!”( Catherine Deneuve)

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.