Îți cauți iubirea online? Atenție la informațiile și profilurile false!

online - o ONLINE DATING facebook 1024x512

Îți cauți iubirea online? Atenție la informațiile și profilurile false! Într-o lume informatizată la maxim, cu timp din ce în ce mai puțin pentru relațiile interumane, pasul imediat următor, firesc, a fost acela al căutării unui partener în spațiul virtual. Dar acest lucru nu este ferit de pericole, lucru evidențiat și de cei de la Kaspersky.

Lumea dating-ului online este plină de informații false — un aspect care ar putea să creeze și mai multe probleme celor care sunt în căutarea iubirii. Peste jumătate dintre respondenți (57%) au recunoscut că au mințit atunci când foloseau platformele de dating online pentru a părea că arată mai bine în viața reală sau chiar pentru a încerca să își demaște partenerii infideli’, afirmă specialiștii.

Citește și: Ești online? Ai grijă peste ce bărbați dai!

Cercetarea a arătat faptul că aproape jumătate dintre cei care folosesc aceste platforme (48%) o fac pentru amuzament, iar 13% dintre ei sunt în căutare de sex.

‘Răspândirea datelor false este o nemulțumire majoră pentru persoanele care utilizează serviciile de dating online, una din cinci persoane (19%) spunând că a renunțat la dating online din cauza pozelor false, iar una din zece renunță din cauza așteptărilor false (12%) și a informațiilor lipsite de onestitate privind implicarea într-o altă relație (11%). Interesant — și ironic — este faptul că descoperirea unor informații false este un motiv și mai mare de nemulțumire pentru escroci decât pentru utilizatorii onești’, se arată în document.

Conform Kaspersky Lab, dezamăgiți de informațiile false, oamenii din întreaga lume au renunțat să folosească serviciile de dating online și din cauza amenințărilor la adresa securității.

Sursă foto: Huffpost.com

Continuare știre pe Agerpres.ro

online - giphy 7 150x150Citește și: Melania Trump, scandal cu fosta soție a președintelui SUA!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.