Ce e iubirea?

- FB IMG 14509352628481

Ce inseamna iubirea? Inseamna sa dai. Sa dai si poate sa nu primesti. Inseamna sa spui si poate sa n-auzi. Inseamna sa taci cand vorbele dor si sa te pierzi cand tocmai te-ai gasit. Iubirea e altruism si n-are treaba cu „eu si pentru mine”. Iubirea e punct… iar celalalt e „i”. Iubirea e muta in fata orgoliului si n-are treaba cu imperativul.

- FB IMG 1450935262848 Iubirea e haos organizat. Iubirea e tampa, cand zambetele iti vin automat. Iubirea e simpla. E palma asezata pe frunte cand ti-e rau sau sandwich-ul cald cand ti-e foame. Iubirea e gandul catre ea sau mesajul scurt care te intreaba: cum esti? Iubirea e apa, caci ea face ca florile sa creasca. Iubirea e somn lin in bratele lui si vis frumos dimineata. Iubirea e cafea cu lapte si aroma de scortisoara. Iubirea inseamna sa dai din tine bucati…pana la final. Cand nu mai ai de dat, iubirea te anunta. Doar atunci, ganditor si posac vei realiza ca ai pierdut. Iubirea-i joc de strategie si cursa cu obstacole. Scapa cine poate! E copilarie cu parfum de brad si cozonaci. E poezie si drama. E tot. Iubirea far’ de  final  e zambetul de copil si privirea spre Cer! Sa iubim frumos!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.