Floarea de joi!

- IMG 8333 s2 683x1024

Azi am primit flori. Nu lesin cand primesc un buchet de flori, dar imi plac. Mai ales daca sunt albe.  De ce sa fie albe? Habar nu am. Imi par cuminti, modeste, curate. Semanam? Si da…si nu prea! Marturisesc:  sunt genul de  femeie care poate fi impacata cu o floare alba! Aviz celor care ma supara! Sunt defecta din fabricatie, nu iubesc neconditionat si nu iert usor! Dar despre iubire, cu alta ocazie.

Tu ce floare ai vrea sa primesti astazi?

Azi e joi, sunt obosita, astept weekend-dul! Parca as merge pe ceva vesel, firav si sensibil.  Bulgarele de zapada! Este floarea asta minunata pe care am gasit-o la Muzeul Satului.  Nu ma intelegeti gresit, nu ma  pricep deloc la gradinarit! Niciun talent!  Poate ca totusi o sa-mi  si plantez unul. Sa-mi zambeasca dimineata! tare mult mi-ar placea sa imi amenajez o gradina, asa dupa gustul meu. Cine stie… Pana atunci, m-am interesat, cum sa ai grija de  un bulgaras din asta.

 

- IMG 8333 s

Photo: Elena Hirtan

Cum sa ingrijesti un boule de neige?

„(jurnalul.ro)Bulgărele de zăpadă este unul dintre cei mai frumoşi arbuşti pentru iarnă şi primăvara devreme, aşa că mulţi dintre dumneavoastră şi-l doresc cu siguranţă în grădină. Nimic mai simplu! El este disponibil în oferta Bakker de primăvară, iar plantarea sa este recomandată în luna aprilie. Solicitaţi un catalog de primăvară Bakker gratuit la www.gradinabakker.ro - boule de neige r00210542819 0

AMPLASAMENT PROTEJAT
Acestui arbust îi priesc zonele cu ierni moderat de reci, aşa că este important să potriviţi necesităţile lui la condiţiile climaterice din zona dumneavoastră. Nu este recomandată plantarea lui în zonele de munte şi nici în nordul extrem, acolo unde temperaturile pot coborî iarna până la -30°C. O iarnă moderat de rece are temperaturi cuprinse între -10°C şi -15°C. Dacă va fi situat într-un loc protejat de vânt, va îndrăgi zilele de iarnă mai blânde. Puţina căldură prezentă în aceste zile îl va ajuta să-şi dezvolte mugurii de frunze şi pe cei de flori.”

sursa: jurnalul.ro


- boule de neige 20090605

 

- boule de neige visoflora 2929

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.