Ce i s-a întâmplat lui Sturzu după ce l-a criticat pe Dragnea

- 12170575 1058878787456695 1919383005 n 620x3981

Deputatul PSD, Mihai Sturzu, a avut parte de o surpriză neplăcută când a sosit la sediul PSD din Kisellef, la nicio zi după Congresul în care a cerut ca noul său şef să nu vie validat. Sturzu s-a plâns jurnaliştilor că nu a fost lăsat, câteva secunde, să intre în curtea partidului, pe motiv că doar noii membrii BPN ar avea acest drept.

„Mi se pare revoltător. Domnul portar m-a oprit, a spus că n-am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului (Permanent Naţional – n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt preşedintele TSD, prin Statut încă cu drept de vot în BPN. Orice membru PSD trebuie să intre în sediul partidului”, a spus Sturzu.

Vizibil nervos, Sturzu a comentat ironic politica noii echipe a PSD, care ar fi „început modernizarea cu dreptul”. „E perfect, urmează să dăm afară pe toată lumea din partid”, a spus Sturzu.- 12170575 1058878787456695 1919383005 n 620x398

Cu nici 24 de ore înainte însă, acelaşi preşedine de la Tineret a cerut ca alegerile prin care Liviu Dragnea a devenit preşedinte al PSD să nu fie validate de Congres.

”Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel al lui Ceauşescu şi bine a făcut. Evident că nu am ce să reproşez domnului Dragnea, omul a candidat, a preluat funcţia. Vreau să le reproşez că nu au avut curaj sau nu au ştiut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi într-o poziţie în care am avut un singur candidat. (…) Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniştii. Vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile fiindcă sunt convins că PSD are minim doi candidaţi la preşedinţie şi sigur se vor găsi 500.000 de oameni care să vină la vot şi atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului.”

Înainte să coboare de pe scenă, Sturzu a mai adăugat că e candidat pentru o funcție de vicepreședinte, dar ”câte șanse mai am după atâta curaj, Dumnezeu știe”.

DRAGNEA DĂ VINA PE PORTAR

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a părut să dea prea mare importanţă incidentului. ”Aşa sunt oamenii când pierd. Trec printr-o stare de agitaţie. Recunosc că am aflat după BPN că a fost un incident la intrare. Dacă aşa a fost înseamnă că atâta au înţeles cei care muncesc aici. Eu, când am vorbit ieri de uşi şi de porţi deschise cred că au înţeles închise. Niciodată nu s-a interzis accesul nimănui. Despre Sturzu… numai de bine. ( text de Cladiu Popa)

 

Asa ca m-am gandit la ceva. Mihai, canta-i ceva lui Liviu. Sa-i mai treaca supararea! Poate piesa asta?

citeste mai departe pe jurnalistii.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.