VIDEO – Zellia Fashion in imagini!

- 380191 3658413573883 1890308654 n11

Nimic din ceea ce am facut nu ma rusineaza. Nimic nu m-a bucurat mai tare,  inafara de Martzipan, decat proiectul Zellia Fashion. Nu stiam nimic, habar nu aveam de unde se cumpara un capat de ata si cu toate astea am zis : sari! Lasa frica!

M-am aruncat inainte cu toata placerea mea nebuna pentru haine si  hand-made. Nu avusesem in viata mea angajati si  nu sarisem in gol fara   plasa de siguranta. Proiectul Zellia a fost exact o  scoatere din zona de confort.  Se spune ca este unul dintre cele mai complicate lucruri. Nu ne plac schimbarile, preferam sa ramanem acolo, in zona noastra unde credem ca nimic rau nu ni se poate intampla.

Dragii mei, a fost un salt artistic si o calatorie absolut fabulosa. Si nu imi pare rau o secunda.

De la gasirea locatiei pentru atelier, la mobilatul lui. Imi aduc aminte, eram plecata in Italia, in vacanta si eu ma uitam in minunatele magazine din Roma. Vedeam numai si numai  decoartiuni pentru atelier. Eram fericita!  Si acum imi aduc aminte parfumul din atelier, masa de croit, bucatarioara mea cocheta unde stateam la palavre. Era locul meu. Simtiti ca sunt usor melancolica? Asa e !  E nedrept ca nu ai timp  intr-o zi  pentru toate proiectele care te hranesc. Doream un copil, trebuia sa iau o decizie. Televiziune, atelier, copil si familie? E totusi cam greu. Nici eu nu sunt wonder-woman!
- 380191 3658413573883 1890308654 n1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photo: Ionut Galmeanu

Mi-au ramas amintirile si simtul artistic. Au fost doi ani de schite, clienti faini si lucru in atelier. Si chiar daca am fost zanateca si am investit tot ce aveam in suflet la vremea aia, nu imi pare rau. A ramas numele si experienta frumoasa a zambetelor din atelierul mansardat.

A ramas si filmuletul asta regizat de Claudiu Popa ( aka Daddy Cool ) si filmat de Stefan Stoica. Si ma mandresc cu el! E parte din sufletul meu!

Asa ca daca  vei crede cu toata fiinta ta ca poti face un lucru, atunci fa-l! S-ar putea sa iti si iasa! Acum Zellia incearca sa renasca altfel….Despre asta intr-o postare viitoare!

Live & Believe

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.