Ce se alege de bărbați?

bărbați - 16427739 1431708486901383 394241180752157050 n

Articol scris de Ionuț Iancu. Ce se alege de bărbați? Am mai scris, și o voi face de fiecare când mi se oferă ocazia, despre bărbații care, prin tot ceea ce fac, devin cu adevărat o specie cu totul și cu totul distinctă. Purtători de barbă și păr pe piept, cu voce groasă dar cu organe sexuale feminine.

Pentru că numai astfel ai putea să explici totala transformare prin care trecem în aceste vremuri atât de tulburi și incerte. Eu am fost crescut și învățat că bărbatul trebuie să fie un stîlp al familiei, un suport pentru toți cei dragi, un model. Nu, nu mă refer la atât de greșita concepție: „bărbatul muncește, femeia..face și ea pe acolo ceva„. Dar azi, parcă mai mult ca oricând, asistăm la o inversare a valorilor, polilor și sexelor. Femeile prind din ce în ce mai multă masculinitate, bărbații experimentează trăirile primei menstruații.

Și asta v-o spune un bărbat care adoră să fie romantic, care, când iubește, o face cu toată ființa sa și își dorește să îi ofere celei de lângă el totul. Un bărbat care, da, ca mulți alții, poate chiar a plâns..măcar o dată, de două ori în viață. Unul căruia nu îi este teamă să își exprime sentimentele în public.

Citește și: Horoscop special – top bărbați imaturi

Dar de aici și până la ceea ce văd acum, este o cale atât de lungă, că milioane de ani i-ar trebui minții mele să ajungă și să accepte. La ce mă refer mai exact? Este perioada aceea din an când au loc evenimente importante de modă, în marile capitale ale lumii. Acum, este vorba de Milan și Paris, locurile unde a avut loc Săptămâna de Modă dedicată bărbaților. Iar creațiile le vedeți în galeria atașată.

Dumnezeule, unde a ajuns lumea? Opriți-o, eu unul vreau să mă dau jos. Repede, să nu ajung să prind ziua în care mă vor obliga să port corset din acela alb sau dresuri plasă. Creații care ar da bine pe femeia iubită, acum ar fi ideale pentru bărbații total epilați și demasculinizați.

Unde s-au dus vremurile când o pereche de pantaloni bine croiți, o cămașă și un sacou, având ca accesoriu un ceas, făceau din bărbați…bărbați? Au apus și acestea cum au apus acele vremuri când un bărbat știa să taie un copac, să vâneze, să fie motiv de siguranță și încredere pentru femeia sa, pentru familia sa. Bărbatul de azi pare mai degrabă pregătit să se ascundă în chiloțeii soției, și să tremure speriat ca un copil mic. Iar când vorbesc de chiloței, da, mă refer la faptul că îi poartă el.

Știu, multă lume va spune că trebuie să ne adaptăm, vor aduce în discuție discursul politically correct. Dar, oare nu există și o limită? Chiar cer prea mult dacă vreau să trăiesc într-o lume unde bărbatul e bărbat și femeia este femeie?

Sursă foto: Facebook

bărbați - 16122503 1627259850914698 4707103471436824576 n 150x150Citeste si: Înțeleptul face un pas în spate, prostul aruncă cu noroi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.