Ce solutie am gasit pentru unghii casante!

- Fotor 143461804999896 690x1024

Niciodata nu am avut unghii  bune. Ba se rup , ba se exfoliaza, ba se usuca. Am incercat de toate, uleiuri, lamaie, etc…Unele au mai ajutat, altele…nimic! Sa le luam pe rand.

TRATAMENTE  NATURISTE   – ulei de masline si lamaie. Fie ca le amestecati si aplicati pe unghii  de doua ori pe zi. Eu am mers pe „masajul”in doi pasi. Pasul 1  –  lamaie, pasul 2 – ulei de masline.  Se pot pune si amanadoua. Ulei de masline incalzit cu cateva picaturi de lamaie. Tineti unghiile cat aveti rabdare si stergeti ulterior cu un prosop. Se mai poate folosi, spun naturistii, ulei de primulă, pentru unghii exfoliate si pentru unghii mai rezistente- ulei de ricin. Dupa ce am incercat,  am ajuns la urmatoarele concluzii: cand nu mai faci tratamentul reapare aceeasi senzatie de uscatime =unghii casante.

GEL & ACRIL-  Avantaje: unghiile sunt solide, mai groase, cresc repede, nu se mai rup ( doar daca le lovesti), manichiura arata impecabil daca sunt puse bine.  Dezavantaje: daca nu sunt puse bine sau unghia ta nu suporta gelul / acrilul, unghiile se decoleaza ( intra aer intre gel / acril si unghie) . Nu poti sa le dai jos pana la urmatoarea manchiura( doar daca pilesti unghia falsa pana o dai jos) . Unii spun ca nu e o varianta potrivita  pentru unghii si ca , din cand in cand,  trebuie facuta o pauza.

 

OJA SEMIPERMANENTA  – Eu am ales de curand  varianta ojei semipermanente.  Este cumva un compromis intre cele doua. Pana la oja, ai un top care ajuta unghia. Stratul de oja nu este gros, deci unghiile arata natural, sunt mai tari, nu se mai pot exfolia, paleta de culori este destul de diversa. Eu am ales o culoare naturala, ca sa nu se vada cand cresc unghiile naturale. La un salon decent, acest tip de oja semipermanenta, cu tot cu manichiura, costa : 80 ron.

 

- Fotor 143461776836129- Fotor 1434617613001491

 

- Fotor 143461790969511

 

 

 Live & Believe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Fotor 143461804999896

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.