Bimmer Service – Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO

Bimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - 12969201 1160505440627362 1367136326 n 1

Ce trebuie să știe o FEMEIE când merge la un service AUTO? Bună întrebare! Mărturisesc, de obicei apelez la domnul meu, dar au fost situații cînd a trebuit să mă descurc și singură. Și…uite-o pe Zeiceasca, cum merge ea cu roata pe pană, până la service. Imagine de film de comedie! Vă spun cinstit, habar nu am cum e cu revizia, cum e cu cauciucul pe care tocmai îl tăiasem sau ce sunt filtrele de polen. Deh, blondă! Norocul meu este că am dat peste cei de la Bimmer Service, pe care i-am rugat să îmi spună ce trebuie să știe o FEMEIE când merge la un service AUTO. Iată!Bimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - 12969201 1160505440627362 1367136326 n

Photo credits to Fotograv

  1. ATENŢIE LA ŢINUTĂ – Să ne îmbrăcăm decent, lejer, casual.  Nu că mecanicii ar fi bădărani şi gata de fluierat, dar sunt bărbaţi şi sunt momente când poate nu-şi pot abţine privirile admirative. Plus că oricât de curat ar fi, riscul de a atinge vreun lichid care nu mai iese cu nici un detergent este foarte mare, de aceea mai bine strici un training şi o pereche de tenişi, decât blugii de club sau stileto-urile de birou.
  2. CE PROBLEMA ARE MAŞINA – Să ştii exact ce vrei să faci la maşină. Nu trebuie să investeşti acum în tratate de mecanică sau să îţi suni cunoştinţele de pe la politehnică, dar măcar nişte informaţii de bază pe care le găseşti pe google tot e bine să ştii, măcar cât să explici clar ce anume doreşti să faci. Este util şi pentru tine şi pentru cei care vor face fişa de comandă şi reparaţii.

Contactează Bimmer Service 

Bimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - slider service 13. NU FI SUSPICIOASĂ – Nu pleca de la prezumţia că vor să te păcălească. De multe ori te întorci de la service ca de la doctor, te-ai dus pentru un mic zgomot şi ai plecat cu un deviz ce valorează cât jumate de maşină. Este foarte posibil că maşina să fie într-o stare avansată de degradare, dar tu nu știai. Important este să ai o părere avizată și un set de soluții profesioniste.

4. NU TE LUA DUPĂ ALȚII  – Să nu judecăm înainte având în vedere experienţele altora, fără să încercăm şi noi: există vorba aia din popor care zice că nu îi poţi mulţumi pe toţi şi e foarte adevărată. Aşa că, dacă cineva a considerat că a avut o experienţă mai puţin decât plăcută la un service, asta nu înseamnă că ţi va întâmplă şi ţie. Experiențele sunt subiective!

Cum te programezi la Bimmer Service?

5. PUNE ÎNTREBĂRI – Dacă ţi se pare că ceva nu este în neregulă, nu trebuie să îţi fie ruşine să întrebi. Nimeni nu se va supăra. Toată lumea știe și apreciză stilul pretențios al femeilor. Important este să fie în strânsă legătură cu ce se poate face.Cel mai bun lucru este să păstrezi legătura cu un singur mecanic care să îți cunoască mașina și să știe mereu ce e de făcut la ea.Bimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - Fotor 146340272312686

Bimmer Service strada Brebenei 20, Sector 5, Bucuresti

Bimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - Fotor 146340280388950

Bimmer Service auto BMW Bucuresti ofera posesorilor BMW servicii de intretine, diagnoza, reparatie, piese de origine, up-date-uri de soft, retrofituri si activare de functii.

Programări în Service:
0720 535 010
0316 301 502
contact@bimmer-service.roBimmer Service - Ce trebuie sa stie o FEMEIE cand merge la un service AUTO - bimmer map

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.