Ce urăsc bărbații la femei?

Ce urăsc bărbații la femei? - 15057319 109718766188224 9208422217770074112 n

Ce urăsc bărbații la femei? Am zis să fac un sondaj printre bărbați. Stând de vorbă cu ei despre relațiile, am ajuns la concluzia că ar fi o eroare din partea femeilor să nu țină cont de ce zic bărbații. Nu de alta, dar e mai bine să știi ce urăsc ei, decât să ți se spună la final. E corect?

În primul rând am să spun că pe undeva bărbații nu sunt foarte corecți, dar asta știați deja. Bărbații vor spune mereu că au așteptări de la femei, dar dacă îi iei la bani mărunți, ai să vezi că și ei recunosc că nu se prea agită.  Asta nu înseamnă că femeile trebuie să fie la fel, nu? Cel puțin așa spun domnii inimilor noastre.Ha!

Pentru bărbați, femeia într-o relație de lungă durată trebuie să știe să își păstreze farmecul, lenjeria potrivită, istețimea, căldura, veselia…și sexualitatea! Ce fac ei? Uneori uită și de lenjerie, de veselie, de căldură …dar mai rar de sexualitate.

Citeste si: Nu faci din curvă… gospodină!

Stând de vorbă cu ei, am realizat că poate un pic de pragmatism ar fi mai oportun și pentru femeile care suferă de prea mult romantism și idei fixe. Deci, ce urăsc bărbații?

  • Femeia cicălitoare –  Bărbații urăsc să fie tocați și pisați la nervi. Lasă-i în pace când nu arde și subiectul nu e fundamental important!
  • Posesivitatea – Bărbații nu  au problemă să aparțină unei femei, dar urăsc sentimentul de lipsă a aerului, că trebuie să ceară voie când ies sau că au de dat raportul. Bărbații au nevoie de libertate! Punct…
  • „Curvăsăreala” -Deși poate sună ciudat, bărbații nu apreciază femeile prea prietenoase. Cumva, asta ar fi „virtutea” lor! Ei sunt seducătorii, nu femeile! Nu vor să facă un concurs de genul – care seduce mai multe persoane! Nu de alta, dar știu că pierd!
  • Minciuna – Bărbații  nu apreciază femeile  mincinoase. Chiar dacă ei mai scapă în borcanul cu minciunele, doamnele nu ar trebui să fie la fel! Ele trebuie să fie sincere….ce ziceți de asta?
  • Comparația cu prietenii –  Unii bărbați au un atașament special față de prieteni. Știți treaba aia cu  –  „Iubito mă duc și eu la o bere  cu băieții!”. Ei bine, genul ăsta de bărbat nu are de gând să accepte să fie întrebat ce alege –  băieții sau iubita. Așa că schimbă strategia, lasă-l în pace, ce zici de asta?
  • Schimbare sau evoluție –  De cele mai multe ori femeile cer bărbaților să se schimbe. Ei nu apreciază asta, dar apreciază ideea de evoluție. Așa că fii smart, arată-i că schimbarea poate însemna de fapt evoluție. Una nu o exclude pe cealalaltă, nu?
  • Imaginea –  Există bărbați, și nu puțini la număr, care vor ca femeia să fie aranjată și acasă. Asta nu înseamnă să stai la patru ace în bucătărie. Să nu crezi că el nu vede că lenjeria este din seturi diferite. O să râzi, dar pentru unii bărbați acest detaliu este foarte important. Un fel de turn off! Sfatul lor? Nu te afișa în fața lui, dacă ai sutien roșu și chilot verde…
  • Nu te epila când sunt acasă –  Unii bărbați au un auz fin și un văz și mai fin. Și da, îi deranjează când aud aparatul de epilat sau simt miros de ceară pusă la fiert. Poate ție ți se pare o prostie, dar unii dintre ei spun NU epilatului când  sunt ei acasă.
  • Nu ține post de sex! – Cea mai mare referire a domnilor în materie de relații, nu are legătura cu gătitul sau curățenia, ci cu sexul! „Decât” sarmale, mai bine să „dansăm” împreună. Bărbații urăsc femeile care nu vor să facă sex sau care au un libidou scăzut. Punct! Nu se negociază…

Citetse si: Despre Barbati, cu Umor!

În conluzie, doamnelor, rețineți ce își doresc ei. Am putea ajunge la un compromis, iar asta ar însemna ceva mai multă liniște sub acopriș. Oricum ai da-o, e bine să știi ce își dorește el și ce nu îi place. Faceți împreună un test de cunoaștere! Luați o foaie de hârtie și scrieți pe ea 10 lucruri despre voi – 5 care vă plac, 5 care nu vă plac! Spor la iubit!

Ce urăsc bărbații la femei? - 15056737 1511465375536591 5531592039554088960 n 150x150Citeste si: Ne naștem fetițe, murim răsfățate!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.