Cea mai frumoasă femeie?

Cea mai frumoasă femeie? - 16110436 1854515351429516 7932895593184100352 n1

Cea mai frumoasă femeie? Cum arată ea? Nu cred în frumuseți perfecte, de bibelou, frumuseți incontestabile. Ba chiar unoeri îmi plac imperfecțiunile, alea normale, alea firești, alea care nu te fac altceva decât uman. Azi citeam despre cea mai frumoasă femeie din 2017.

Într-un proiect editorial aparținând revistei Time, Julia Roberts a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume pe anul 2017. Titlul, al cincilea pentru actriță, reprezintă un record în ceea ce privește numărul de nominalizări pentru o singură persoană. Vezi aici- Cea mai frumoasă femeie din 2017

Așa că am stat și m-am gândit puțin. Cum arată cea mai frumoasă femeie? Femeia frumoasă este femeia care a învățat că mintea este cea care dă sclipire …și nu decolteul. Este genul ăla de femeie care va întinde o mână ca să ajute, nu va sta cu mâinile încrucișate, pentru simplul motiv că e OM.

Cea mai frumoasă femeie e blândă, are un fel solar de a fi și nu stă să aștepte șansa, ea se lupă pentru ea. Fără curaj, frumusețea pălește, e doar o chestiune de decor. Cea mai frumoasă femeie nu se va recomanda niciodată așa, ea înțelege că modestia este o calitate a oamenilor virtuoși.

În ochii ei ai să găsești mereu lumina, sclipirea și curiozitatea, fără ea viața ei ar fi plată. A înțeles asta de ceva timp, de pe vremea când opțiunile îi erau limitate. Nu i-a fost ușor! Asta a făcut-o să fie ceea ce este, asumată, adaptabilă, vie.

Cea mai frumoasă femeie din lume poate fi oricare dintre voi, mai e ales atunci când vă mângâiați copiii. Cea mai frumoasă femeie din lume este mamă, este femeia care știe să se bucure de zâmbetul celui mic, chiar dacă are privirea întunecată de oboseală. A doua zi o va lu de la capăt cu aceeași forță!

Cea mai frumoasă femeie știe să râdă cu poftă, să alerge prin iarbă, alege să iubească și să fie pozitivă. Doar n-are timp pentru mărunțișuri și uneltiri. E pasionată de ceea ce face și are propriile ambiții, la final vrea să zică: „i did it!”

În final, cea mai frumoasă femeie din lume are șarm, senzualitate, sex-appeal. Nu e ipocrită sau mironosiță, iubește sexul și are standarde și la acest capitol. Știe ce vrea EL, dar nu uită care îi sunt nevoile. Apreciază misterul și bărbatul acre îi seduce mintea întâi. E o ecuație simplă!

E chic sau dacă vrei să îi spui așa, cochetă, însă  nu epatează. Poate e și ușor masculină, dar doar așa cât să fie povestea mai condimentată. Cea mai frumoasă femeie e cea care știe că merită să fie iubită, chiar și când e nesuferită sau țâfnoasă. Cea mai frumoasă femeie are și păcate sau chiar limite personale, dar e ceva ce o ajută … se iubește pe sine, e primul pas!

Cea mai frumoasă femeie? - MAIN Kylie and Andrew 150x150Citește și: Kylie Minogue și prințul Andrew, cuplul anului în showbiz

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.