Cele mai tari CEASURI ALARMA pentru dimineti GRELE

ceasuri alarma - Clock Collage 1024x768

ceasuri alarma - Clock Collage 1024x768

Cele mai tari ceasuri alarma pentru dimineti grele. Cu toții urâm diminețile! Momentul acela când îți joacă mintea feste și ai senzația că auzi ceasul care trebuie să te trezească. Ai noroc, e doar un vis, mai ai jumătate de ora de somn. Și minutele par să trecă  într-o secundă! Ceasul sună din nou, moment în care îți trec prin minte cele mai urâte lucruri. Să-l sparg, să mai stau?

Ceasuri alarma. Pentru cei care  țin la propriile bunuri, ideea distrugerii nu sună bine. Ce faci, atunci când pe noptieră ai și un ceas de toată frumusețea? Imaginează-ți ceva retro, modern, gadget style sau pur și simplu clasic! orice ai spune sau face dimineața, oricât ai plânge că trebuie să faci ochi,  ceasul alarmă face parte din viața noastră în cele mai grele momente. Vezi cele mai cool ceasuri alarmă ale momentului!

GALERIE FOTO

Citeste si :Sunt dezordonata, dar ma tratez! Uite cateva idei pentru acasa

Sursa: freshhome.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.