Cei mai frumoși copaci din lume

cei mai frumoși copaci din lume - Rododendron 125 ani Canada
Galerie Foto

Cei mai frumoși copaci din lume. Mama Natură a fost extrem de generoasă cu Pământul. Dacă faci înconjorul lumii vei vedea că la capitolul copaci, ficare țară are ceva cu care să se laude. De la mărimea copacilor, până la frumusețea lor, toate te vor face să scoți aparatul foto și să îți salvezi amintirile.

Exista multe motive pentru care trebuie să iubim copacii. Ei ne ajută să producem oxigen, ei ne asigură umbra în zilele în care soarele dogorește și sunt casa perfectă pentru atât de multe tipuri de animale.

Recunoaștem că unii dintre ei nu sunt neapărat copaci. Wisteria este un fel de viță de vie, rododendronul e un fel de tufiș, iar baobabul este înrudit cu gazonul. Oricum, arată fabulos!

Dacă vă plac copacii, iată: Cei mai frumoși copaci din lume

Vezi galeria FOTO:

cei mai frumoși copaci din lume - Stejar Carolina de Sud cei mai frumoși copaci din lume - Raynbow Eucalyptus Hawaii cei mai frumoși copaci din lume - Rainboww Eucalyptus Hawaii cei mai frumoși copaci din lume - Jacaranda Africa de Sud cei mai frumoși copaci din lume - Delonix Brazilia cei mai frumoși copaci din lume - Copacii dragon Yemen cei mai frumoși copaci din lume - Copaci in vant Noua Zeelanda cei mai frumoși copaci din lume - Copac pe plaja Oregon SUA cei mai frumoși copaci din lume - Wisteria 144 ani Japonia 1 cei mai frumoși copaci din lume - Wisteria 144 ani Japonia cei mai frumoși copaci din lume - Tunel din Artari SUA cei mai frumoși copaci din lume - Cires inflorit Germania cei mai frumoși copaci din lume - Baobab Madagascar cei mai frumoși copaci din lume - Aleea stejarilor Calorina de SUd cei mai frumoși copaci din lume - Alee copaci Irlanda de Nord

cei mai frumoși copaci din lume - c  l  torie cu Moc  ni  a 768x512 150x150Citeste si: Fă o călătorie cu MOCĂNIȚA

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.