Cei mai iubiți iepurașii Playboy au pozat din nou după 38 de ani!

Playboy - pizap

Cei mai iubiți iepurașii Playboy au pozat din nou după 38 de ani! Femeile care au încântat privirile domnilor în anii ’80 au vrut să demonstreze că pot face asta și la bătrânețe. Așa că au recreat coperțile inițiale pentru a demonstra că frumusețea nu are vârstă. Iată cât de sexy arată la vârsta a treia!

 

Iepurașii Playboy care au fost cei mai apreciați de cititori au pozat după 38 de ani de la prima aparție și au recreat coperta inițială a revistei. Scopul sedinței foto a fost de a demonstra că frumusețea trece de bariera timpului și că o femeie poate fi sexy și la 60 de ani.

Printre participante s-au numărat Candace Collins, care a pozat în 1979, Monique St. Pierre (1979), Cathy St. George (1981), Charlotte Kemp (1983), Kimberley Conrad Hefner (1988), Renee Tenison (1990) şi Lisa Matthews (1991).

Citește și: Cum se poartă rujul roşu ca să seduci!

Playboy - pizap

Playboy - pizap

Playboy - pizap

Playboy - pizap

Playboy - pizap

Playboy - pizap

Playboy - pizap

 

Playboy - emma19mai 150x150Foto: playboy.com

Citește și: Machiaj pentru zile în care trebuie să scoţi femeia din tine!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE – Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.