Cel mai FERICIT om din lume este un călugăr TIBETAN !

fericit - happiness

Cel mai FERICIT om din lume este un călugăr TIBETAN ! Cu toții ne dorim și încercăm să ajungem la acea stare de fericire maximă. Unii ar fi fost tentați să spună că fericirea e doar o iluzie, iar să fii cel mai fericit om din lume este o minciună frumoasă.

Numai că lucrurile nu stau chiar așa. Yongey Mingyur Rinpoche este dovada vie. El a fost declarat cel mai fericit om din lume. Yongey Mingyur Rinpoche este călugărul tibetan care a fost declarat „cel mai fericit om din lume”, după ce neurologii au efectuat diferite teste asupra acestuia, în timp ce călugărul medita. Oamenii de ştiinţă au aplicat pe craniul bărbatului 256 de senzori, în cadrul unei cercetări la care au mai participat alte câteva sute de persoane care practicau meditaţia.
Studiul, care a durat 12 ani, a fost condus de un cercetător în neuroştiinţă de la Universitatea din Wisconsin, Richard Davidson, care a încercat să afle efectele meditaţiei şi a compasiunii asupra creierului. Scanarea creierului a arătat că atunci când compasiunea devine centrul meditaţiei, creierul lui Rinpoche produce un nivel de raze gama, modificări asociate constiinţei, atenţiei, învăţării si memorării.

Acum, acesta călătoreşte prin toată lumea pentru a-i învăţa pe oameni să scape de stres şi dezechilibru emoţional cu ajutorul meditaţiei. Călugărul a fost motivat de convingerea sa puternică potrivit căreia oricine poate fi fericit dacă îşi antrenează creierul. „Meditaţia m-a ajutat să-mi schimb viaţa şi îmi doresc să împărtăşesc acest mesaj cu semenii mei. Practica ajută la atingerea echilibrului emoţional, relaxare, te scapă de stres si anxietate”, a spus Rinpoche.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

fericit - Fotor 146761176918373 768x480 150x150Citeste si: Fericire vs. Nefericire. Din care învăţăm mai MULT?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.