Cel mai mare grup din Județul Brasov -„Grupul Iubim Brașovul”- a împlinit 5 ani !

brasov - Bra  ov 2

brasov - Brasov 203x300Text de Eugen Stefan Târnovan. Cel mai mare grup din Județul Brasov -„Grupul Iubim Brașovul”- a împlinit 5 ani! Grupul „Iubim Brașovul“ de pe Facebook  a împlinit astăzi cinci ani de la înființare. Denumirea grupului este marcă înregistrată și a ajuns, la această oră, la aproape  100.000 de membri.

„Este un grup care promovează turismul și tot ce este frumos in Brașov, în special, oferim informații cu și despre comunitate, dar și sfaturi despre sănătate sau legislație. Vrem sa fim diferiti si suntem! Avem un alt concept față de celelalte grupuri!

In anul 2015 Grupul Iubim Brașovul a inițiat un proiect dedicat comunitătii de la Poalele Tâmpei, pentru a contribuii la viața culturală, socială și academică la nivel local și național -Consiliul de Onoare al Brașovului (apolitic) aici fac parte oameni din toate domenile de activitate care reprezintă -socetatea civilă.
Tot în acest context a luat naștere și proiectul „Aleea Celebrităților din Brașov”, prin care vor fi omagiați brașovenii de valoare. „Inițiativa va presupune acordarea unei distincții, sub forma unei stele stilizate celebrităților brașovene, în semn de recunoaștere față de cei care, prin propriile performanțe, au dus Brașovul pe harta naționala sau mondială a excelenței.

brasov - Bra  ovCiteste si: 6 lucruri pe care NU le știai despre Brașov?

 

Cu o istorie de excelență pe fundal și cu o recuzită culturală excepțională, Brașovul înseamnă distincție, eleganță și civilizație la cote înalte. «Aleea Celebrităților din Brașov» este un simbol de recunoaștere, valoare și omagiere anul  2017 va debuta cu noi recunoasteri ”, a precizat Eugen Stefan Târnovan, fondatorul Grupului Iubim Brașovul.
Avem campanii gândite de specialiști, care să vină în ajutorul și pentru informarea brașovenilor: «O carte, un artist pe zi…! Cultura te face mai intelept!», „Astazi Bunica din Brasov stie Tot», «Sfaturi gospodaresti de-altadata, de la lume adunate», «Review-uri despre hoteluri,puburi,concerte,activitati culturale», din anul  2015 am dat drumul si Televiziunii Online TViBV –care transmite live evenimentele locale dar si nationale la cel mai inalt nivel de calitate video si sunet Full HD.

Vezi VIDEO 

Foto: tpark.ro

brasov - zbor peste transilvania brasov 29 hd 150x150Citeste si: Pleci în vacanță? Ce NU trebuie să ratezi în Brașov

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE– Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.