Cele mai afurisite soacre, în funcție de zodie

cele mai afurisite soacre - cele mai afurisite soacre

Despre soacre se pot spune multe. Despre soacrele din anumite zodii se pot scrie însă romane. Unele sunt drăguțe în aparență, altele sunt sufocante, iar cele mai multe vor să dețină controlul la tine în casă. Care sunt cele mai afurisite soacre, în funcție de zodie? Ce mai contează, sunt toate la fel, ar spune unii. Treaba complicată cu soacrele este că nu știii niciodată la ce să te aștepți. În funcție de zodie vei afla însă care sunt defectele și punctele lor sensibile.

Berbec – În descrierea generală, femeia Berbec este puternică, cu trasaturi precise de caracter, dar atenţie nu vorbim despre o femeie rece. Impulsivitatea este o trăsătură dominantă, femeia născută sub acest semn zodiacal este iute la mânie şi greu de stăpânit. Nu o subestima niciodată pe soacra Berbec. Este o persoană autodidactă, convinsa de cele mai multe ori că dacă cineva poate face lucrurile bine, atunci ea este acea persoană. Mai mult, se spune că soacra Berbec este Marea Doamă a zodiacului.

Taur – Femeia Taur pare să nu ţină cont de statut în niciun moment. Poţi considera că ţi-ai câştigat o a doua mamă, pentru că soacra Taur este foarte grijulie cu tine, mai mult şi pentru a fi sigură că relaţia dintre tine şi fiul ei merge bine. Cu toate astea, dacă intri în conflict cu ea, aşteaptă-te la intrigi ţesute minuţios. Vei aplana scandalurile daca îi vei arăta că îi respecti părerile fără să o tot contrazici.

Gemeni – Este plină de viaţă, iar veselia ei devine repede molipisitoare şi poate alunga chiar şi cele mai negre gânduri. Va încerca să te cunoască foarte bine, deoarece i se pare esenţial să ştie cu cine s-a casatorit copilul ei. Poţi vorbi cu ea despre orice domeniu, deoarece este un om curios.

Rac – Majoritatea femeilor Rac păstrează o legătură vie cu trecutul lor. Pentru că ţine la fericirea şi la confortul copiilor săi, soacra Rac te va considera copilul ei. Vei fi surprinsă să vezi cât de frumos se poartă cu tine. Soacra Rac este cu siguranţă genul de persoana prudentă care va avea nişte rezerve materiale puse deoparte.

Leu – Fără a fi trăsăturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni în anumite ocazii arogantă sau mândră. Ţine cont de faptul că femeia leu este dintre cele mai aprige şi mai exigente soacre. Îi place sa fie lăudată şi apreciază complimentele originale.

Vezi continuarea aici: One

Foto: libertatea.ro

cele mai afurisite soacre - zodii care ies   n eviden     150x150Citeste si: Femei cu adevărat speciale? Uite cele 4 zodii care ies în evidență

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE –Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.