Cele mai urâte HOTELURI din lume !

hoteluri - dog

Cele mai urâte HOTELURI din lume ! De fiecare dată când plecăm în vacanță în anumite locuri din lume, cu toții căutăm să găsim cele mai frumose locuri de vizitat, cele mai bune hoteluri.

Dar iată că există și variantele mai puțin plăcute. Dar nu neapărat mai puțin căutate. Publicaţia britanică „The Telegraph” a realizat o listă a celor mai urâte hoteluri din lume. Printre acestea se numără piramida de 330 metri, monstrul colorat ţipător care are 7.351 de camere sau macaraua în care turiştii se pot caza.
Deşi în cele mai multe cazuri se vorbeşte de cele mai frumoase şi luxoase hoteluri din lume, publicaţia britanică The Telegraph a decis să realizeze o listă a opusului acestora, nominalizând cele mai urâte hoteluri în care turiştii se pot caza. Cu toate că multe sunt caracterizate de prost gust, o parte dintre acestea sunt considerate hoteluri de lux, având numeroşi clienţi.

First World Hotel, Malaezia

Cu un număr uimitor de camere (7.351), acest monstru ţipător a fost cel mai mare hotel din lume, până în 2008 (foto deschidere). Deşi proprietarii spun că jocul de culori este pentru înveselirea oaspeţilor, este puţin probabil să îmbunătăţească starea de spirit a celor care iubesc bunul gust. Hotelul este situată la o altitudine de 2.000 metri, într-o zonă montană.

Citește continuarea pe Adevărul.ro

hoteluri - podul lui dumnezeu1 768x447 1 150x150Citeste si: ROMÂNIA, 10 locuri pe care nu trebuie să le ratezi !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.