Pământul ne rabdă şi Cerul ne iartă

Cerul ne iartă - eyes closed

Text de Loredana Negrilă

Pământul ne rabdă şi Cerul ne iartă. Nu ne mai privim în ochi și nu mai lăsăm sinceritatea să vorbească prin ei. Surziți de propriile tăceri ucidem eternități. Sentimentele scâncesc în noi de teama să nu cadă în ridicol, în timp ce orgoliul ne pune căluş vorbelor de iertare. Ne este teamă să spunem „mi-e dor” sau „mi-ai lipsit” şi suntem prea mândri să recunoaştem că am greşit şi să cerem iertare.

Pământul ne rabdă şi Cerul ne iartă.

Timpul ne cerne secundele şi nu opreşte nimic. Vremea ne trece fără să-i pese de noi. Va veni momentul în care ne vom urî teama sau amânarea. Sufletul nu cunoaște amânare. Sufletul îți cere acum, simte acum, plânge acum, râde acum. El nu amână tristețile pentru mai târziu și nici nu ține în loc zâmbetele. Reziduurile sufletului sunt lucrurile care se voiau făcute demult, iar ecoul strigătului lăuntric cu greu se mai aude. E ca un geamăt abia perceptibil.

Citeste si: Diferența dintre curve, târfe și prostituate!

Nimeni nu îl mai bagă în seamă pentru că toată atenţia este în afară, la „imaginea” promovată în faţa celorlalţi. Glasul interior e înăbuşit de ţesătura minţii compulsive care ţese şi tot ţese scenarii care mai de care mai îmbârligate. Pentru că mintea lăsată la voia întâmplării are mereu tendinţa de a se opune sufletului. Şi de asta oamenii suferă, pentru că ei, din frică, doar se opun.

Se opun cu îndârjire fluxului de iubire care circulă şuvoaie prin fiinţa lor. Iar când iubirea e stopată, apare suferinţa cu toate mecanismele ei cameleonice. Sufletului îi e dor și nu-i trece de dor. Sufletului îi este străină amânarea. El cere ce-i al lui și se tânguie după ce-i lipsește. Pentru el nu există mâine.

Foto: medicaldaily.com

Cerul ne iartă - Vunk 150x150Citeste si: Vrei să vezi ce fac băieţii de la Vunk… în afara concertelor?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.