Cheia pentru suflet!

cheia - cheie

Articol scris de Alexandra Mihai. Cheia pentru sufletFreud spunea că: “în nebunie, lacătul nu este distrus, ci doar schimbat; vechea cheie nu-l mai poate descuia, dar o cheie altfel făcută poate să o facă”.

La fel se întâmplă și cu sufletul! Îti trebuie cheia potrivită pentru a-l deschide, pentru a te bucura de un suflet nou, în toată splendoarea și divinitatea lui. Un suflet nou, deschis cu cheia potrivită înseamnă o nouă trăire, o nouă perspectivă despre tine ca om, ca structură interioară, o nouă perspectivă despre viață, despre oamenii din viața ta, o nouă perspectivă despre tine în relația ta cu viața și cu oamenii din viața ta! Cheia potrivită dă șansa sufletului să exploreze noi trăiri și sentimente ce, de prea mult timp, stăteau ascunse într-un colț de suflet vechi și prăfuit de vremuri și de oameni!

Cheia potrivită dă omului șansa la o noua viață, trăită într-o dimensiune nouă, mult mai profundă, aceea venită dintr-o afinitate profundă a două suflete, o afinitate intelectuală, emoțională, fizică, dar, mai ales, o afinitate spirituală! Cheia potrivită dă șansa omului de a se regăsi pe el însuși în sufletul său, în viața lui, în povestea lui și chiar în tăcerile lui, o regăsire a lui, a celui care s-a pierdut printre poveștile și viețile altora, o regăsire de suflet cu cea mai dragă parte a lui, sufletul lui pereche! Cheia potrivită înseamnă că tu, ca suflet, minte și trup poți străluci acum în toată plenitudinea și divinitatea ta, înseamnă că ești un întreg sfânt care a ajuns, într-un final, ACASĂ!

Citește și: Analiză pe text: bărbatul cu flori în mână

Cheia potrivită, înseamnă un nou drum de viață, înseamnă un scut care ne apără de oameni, de viață, de timp și chiar de noi înșine. Înseamnă renașterea sufletului din propria-i cenușă și ridicarea lui spre lumină, spre adevăr, spre însuși Dumnezeu. Cheia potrivită inseamnă găsirea celui mai frumos răspuns al vieții noastre, un răspuns pentru toate întrebările, îndoielile, bucuriile, rătăcirile si furtunile noastre sufletești. Cheia potrivită înseamnă omul care ne va dezgoli mai întâi sufletul de noi înșine, de temeri, de tabuuri, de dureri, de orgolii, de capricii, omul care ne ve iubi trupul sângerând de plecări, de povești inutile, de amintiri chinuitoare, de regrete și de vise agățate într-un colț de stea! Fiecare suflet are o cheie cu care poate deschide propria ușă! Fericită și fericit este cea și cel ce o găsește!

Fie ca această primăvară să aducă fiecăreia și fiecăruia dintre voi cheia potrivită pentru sufletul vostru, să vă aducă liniște sufletească, iubire, pasiune și regăsire de sine, să vă aducă vise împlinite, stropite cu pulbere de stele si gust de eternitate, să vă aducă pe buze zâmbetul rătăcit într-un colt de suflet și să vă poarte pașii spre casa din sufletul vostru, spre omul drag pe care să îl numiți ACASĂ! La Mulți Ani, oameni frumoși! Să fiți iubiți și fericiți, acum și întotdeauna!

Sursă foto: eusuntfemeie.blogspot.com

Citeste si: Când ți-ai aruncat ultima dată viața la gunoi?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.