Cheloo, condamnat la închisoare

Cheloo - cheloo

Cheloo, condamnat la închisoare. Cunoscutul rapper, ce nu se ascunde niciodată în spatele declarațiilor elegante sau a gesturilor cuminți a primit o condamnare de 2 ani cu suspendare în dosarul în care a fost cercetat pentru deținere și trafic de droguri.

Aceasta a fost și pedeapsa cerută de judecători pentru Cheloo, după ce au ajuns la un acord cu el, pentru a-și recunoaște vina. Cheloo se află într-o perioadă de încercare de 4 ani, timp în care, dacă va săvârși altă faptă penală, va executa și acești doi ani.

Citește și: [VIDEO] Alina Eremia, sexy și provocatoare în noul clip: ”NaNaNa”

La ieșirea de la tribunal, Cheloo a declarat: ”Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte”

Sursă știre: Digi24.ro

Sursă foto: jurnalul.ro

Cheloo - autism intro home 150x150Citește și: INVENŢIE ROMÂNEASCĂ: Camera Virtuală pentru integrarea copiilor în şcoală

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.