Chester Bennington, solistul Linkin Park, s-a sinucis!

Chester Bennington - Linkin Park Rock im Park 2014  by 2eight 3SC0327

Chester Bennington, solistul Linkin Park, s-a sinucis! Vestea morții lui Chester a căzut ca un trăznet peste fanii trupei Linkin Park. Trupul lui Bennington a fost descoperit în această dimineață de către autorități.

Conform primelor informații, se pare că artistul s-a sinucis prin spânzurare. Lasă în urma sa o soție și 6 copii ( Jamie, 21, Isaiah, 19, Draven, 15, Tyler Lee, 11, and Lily and Lily, 7). Numele lui Chester Bennington este definitiv legat de trupa Linkin Park, al cărei solist a fost și alături de care a lansat hituri memorabile, precum ”Numb„ sau ”Breaking the Habit„.

Citește și: [VIDEO] Selena Gomez are un ”Fetish”

Ultimul single al trupei, ”Heavy„, lansat în martie anul acesta, vorbește tocmai despre depresie, și are și un sentiment premonitoriu în ea: ”Nu îmi place mintea mea acum // Plină de probleme ce nu sunt necesare // Mi-aș dori să pot liniști lucrurile un pic acum”.

Nimic nu anunța această tragedie, cu doar câteva zile în urmă, solistul Linkin Park a fost văzut în studioul de înregistrare, alături de colegii săi de trupă și de Watsy, un artist cu care se pare că urma o colaborare.

Până la acest moment nu există o declarație oficială din partea familiei sau a autorităților.

Sursă foto:

Chester Bennington - red arrows 108316 960 720 150x150Citește și: BIAS 2017 – spectacole aeriene de excepție pe cerul României!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.